Toinen kerta toden sanoi!

Pienten alkuvaikeuksien jälkeen voittoon! OLOTilassa on nyt saatu käyntiin, ja luvattu arvontakin on suoritettu. Kuten edellä on luvattu, kaikki ehdotukset juttuaiheista on kirjattu ylös ja kevään aikana otetaan koppi Teidän toiveista OLOTilassa! Vielä kerran kiitos vastanneille!

Ylivoimaisesti suurin mielenkiinto kohdistuu ekologisuuteen ja luonnomukaisuuteen kauneudenhoitoalan palveluiden sekä kosmetiikan suhteen. On syy sitten allergian aiheuttama pakko, ideologia, vaihtoehdon hakeminen tai oman kokemuksen myötä huomattu toimivuus, on nämä nämä kaksi aatetta vallitseva trendi myös kauneuden saralla. Valitettavasti tämän myötä markkinointi alalla on villiä ja usein myös harhaan johtavaa. Markkinarakoa kun halutaan hyödyntää kaikin mahdollisin keinoin. Siksi kuluttajan on hyvä tietää, mitä ekologisuudella, luonnonmukaisuudella, luomulla ja vegaanilla oikeasti tarkoitetaan ja löytää oikeasti aito tuote tai palvelu korulauseiden takaa. OLOTilassa luvassa siis käsitteden haltuunottoa, tiukkaa faktaa ja vaihtoehtoja teemaan liittyen. OLOTilassa toimii myytinmurtajana kasviväreiden suhteen jo ihan lähiaikoina. Seuraile siis blogia jatkossakin!

Mutta sitten itse asiaan, joka kaikkia kommentin jättäneitä varmasti kiinnostaa eli arvontaan! Otsikossa mainittu toinen kerta toden sanoi ja tällä kertaa arvonta saatiin onnistuuneesti maaliin! 100 euron arvoisen lahjakortin Studio OLOon on voittanut Ida ja 50 euron arvoiset Christian BRETON-tuotepalkinnot Tiina sekä Reija.

https://www.facebook.com/studiooloturku/

Onnea voittajille!

0

Jätä kommentti

hCaptcha