Kasviväri – luonnollisesti kaunis

Värjäyksissä ekokampaaja käyttää kasvivärejä. Kasvivärit ovat pysyviä eli ns. kestovärejä. Kasvivärin intensiivisyyteen vaikuttaa värin vaikutusaika, hiuksen oma väri ja kunto sekä kehon pH. Väri myös kypsyy käsittelyn jälkeen muutaman päivän ajan, eikä hiuksia tule pestä tänä aikana.

Kasvipohjaiset hiusvärimme sisältävät kuivattuja kasvinosia jauhettuna hienoksi jauheeksi. Hiusväreissä käytetyillä yrteillä on tunnettuja Ayurvedisia ominaisuuksia ja niitä on perinteisesti käytetty sekä sisäisesti että ulkoisesti lääkinnässä.

Kasviväri

  • Ei säilöntäaineita

  • Ei PPD:tä tai ammoniakkia

  • Ei hajusteita

  • Ei eteerisiä öljyjä

  • Ei metallisuoloja

  • Ei mineraalihappoja

  • Ei värinkorostajia

  • Ei eläinperäisiä pigmenttejä

  • Ei testattu eläimillä


Kasvivärjäys on hiukselle hellävarainen vaihtoehto. Kasvivärit vahvistavat hiuksia ravinteikkaiden ja mineraalirikkaiden yrttien avulla ja kasviproteiinit korjaavat vaurioitunutta hiusta. Kasvivärikäsittelyn jälkeen ei suositella hiusten vaalentamista kemiallisilla hiusväreillä, jotta vältytään ei toivotuilta sävyiltä.
Ennen kasvivärjäystä kannattaa hiukset syväpuhdistaa kaikista kemikaaleista ja muiden värien jäämistä, sillä kasviväri kiinnittyy hiuksen pintaan. Ekokampaajalla puhdistus tapahtuu joko savella tai merilevällä. Voit valita savi- tai merileväpuhdistuksen joko värin yhteydessä (+10 e) tai ottaa hoidon erillisenä palveluna (59 e).

La Cordier -savivaalennus

Luonnollisempi vaihtoehto blondaukselle!

La Cordier -savivaalennus on ruotsalaisen ekokampaajan Inger La Cordierin kehittämä luonnollinen vaalennusaine. Se on ehdottomasti yksi maailman hellävaraisemmista keinoista vaalentaa hiuksia. Vaikuttavina aineina on savi, sooda ja vetyperoksidi. Ei voimakasta ammoniakkia tai persulfaatteja.

Savivaalennuksella voidaan vaalentaa hiuksia, kirkastaa vaaleaa väriä tai tehdä raitoja. Käsittely voidaan tehdä joko luonnolliseen tai synteettisellä hiusvärillä värjättyyn pohjaan vaaleasta keskitummaan hiukseen asti. Lopputulos on eläväinen ja pehmeän luonnollinen: kauniita beigejä, toffeen ja kullan vaaleita sävyjä!

Savi- ja merilevähoidot hiuksille ja hiuspohjalle

Savessa on runsaasti mineraali- ja hivenaineita. Se on erinomainen raaka-aine ihon ja hiusten hoitamiseen. Savi ravitsee, rauhoittaa, puhdistaa sekä tukee ihon toimintoja. Savea käytetään sellaisenaan hoitamaan ärtynyttä, kuivaa, hilseilevää ja kiristävää hiuspohjaa tai tasapainottamaan rasvoittuvaa hiuspohjaa.
Merilevähoito on syväpuhdistava ja kosteuttava hoito hiuspohjalle. Merilevä sisältää paljon vaikuttavia aineita, kuten vitamiineja ja aminohappoja. Merilevähoidolla voidaan kirkastaa vaaleita hiuksia.

Energialeikkaus

Energialeikkaus on erittäin tekninen leikkaus. Energialeikkauksessa hiuksen annetaan asettua omaan muotoonsa, eikä sitä pakoteta kampaukseen. Energialeikkauksessa hiuksia kammataan paljon, mikä tekee leikkauksesta hoitavan ja rentouttavan. Energialeikkaukseen kuuluu myös intialainen päähieronta.

Less is More – Luomuhiustuotteet

Työssämme käytämme täysin luonnollista ja luomusertifioitua Less is More hiustenhoito- ja muotoilutuotesarjaa. Innovatiiviset tuotteet koostuvat luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä. Ekokampaajamme neuvoo ja opastaa sinua mielellään oikeiden Less is More -kotihoitotuotteiden valinnassa ja käytössä.

Tervetuloa tutustumaan Studio OLOn ekokampaamopalveluihin!

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä »