Luonnonmukaiset hoitopalvelut

Luonnonmukaista hemmottelua | Turku

Turun Studio OLOssa kosmetologimme tarjoaa luonnonmukaisin tuottein ja menetelmin toteutettavat kasvohoidot ja jalkahoidot.

Kasvo- ja jalkahoidot

Kasvohoidoissa käytämme suomalaista luonnonkosmetiikkasarjaa Anumati Naturals. Eettisyys ja ekologisuus huomioidaan hoidoissa paitsi käytettävien tuotteiden osalta, myös välttäen kertakäyttöisten tarvikkeiden sekä muovin käyttöä.

Luonnonkaunis kasvohoito on puhdistava kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoon kuuluu kasvojen alkupuhdistus ja kuorinta, höyrys ja mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien muotoilu, kasvohieronta, yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan sekoitettu naamio sekä loppuvoiteet.

Luonnon syleily on kuningatarhoito, jossa hemmotellaan kasvojen lisäksi myös käsiä ja jalkoja. Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito hyvinvoinnin lisäämiseen, stressin purkamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehon ja ihon hoitamiseen. Sisältää lämmittävät jalka- ja käsikompressit, kasvojen alkupuhdistuksen, kasvokompressin, kuorinnan, kasvojen hieronnan ja yksilöllisen naamion, jalkojen ja käsien hieronnan sekä loppuvoiteet kasvoille. Hoidon lopuksi tarjoillaan tee raakasuklaan kera.

Luonnon Lähde -timanttimikrohionta on Ihoa kuoriva, kirkastava ja tasoittava hoito. Timanttimikrohionta kuorii ihon pintakerrosta tehden ihosta kirkkaamman ja tasaisemman. Poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Tehostaa ihon pintaverenkiertoa ja lymfakiertoa, mikä ylläpitää ihon nuorekkuutta. Hoito on kivutonta. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, timanttimikrohionnan (kasvot, kaula, decoltee), itse sekoitetun naamion ihon tarpeiden mukaan, sekä rentouttavan hieronnan ja loppuvoiteet kasvoille.

Luonnon Raikas -pikakasvohoito on luonnonmukaisilla tuotteilla tehtävä pikakasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet kasvoille.

Luonnollisin askelin -jalkahoito on luonnonmukaisilla tuotteilla tehtävä, hemmotteleva ja hoitava jalkahoito. Sisältää eteerisen jalkakyvyn aromaterapeuttisilla öljyillä, lämpimät yrttikompressit, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston ja raspauksen, hieronnan eteerisellä öljyllä sekä hoitovoiteen.