Ekokosmetologin palvelut

Luonnonmukaista hemmottelua | Turku

Turun Studio OLOssa ekokosmetologimme tarjoaa luonnonmukaisin tuottein ja menetelmin toteutettavat kasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, kuumakivihieronnat ja aromaterapeuttiset kokovartalohieronnat. 


Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen ja luonnollinen karvanpoistomenetelmä. Sokeroinnissa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takaisinkasvu kestää noin 2–4 viikkoa. Kun sokerointi tehdään säännöllisesti, karvan kasvu heikkenee ja sen laatu ohenee. Sokerointiin tullessa käsiteltävää aluetta ei saa olla höylätty noin 2 viikkoon, jotta karvassa on riittävästi tarttumapintaa (3–5 mm). Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan karvojen lisäksi poistettua hellästi myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Ekokosmetologimme käyttää Lapinniemen Helmi -luomusokeria sekä -oheistuotteita.


Kasvo- ja jalkahoidot

Luonnonkaunis kasvohoito on klassinen kasvohoito ihon tarpeidesi mukaan. Hoitoon kuuluu kasvojen alkupuhdistus ja kuorinta, kulmien muotoilu, kasvohieronta, naamio sekä loppuvoiteet. 

Luonnon syleily on kuningatarhoito, jossa hemmotellaan kasvojen lisäksi myös käsiä ja jalkoja. Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito hyvinvoinnin lisäämiseen, stressin purkamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehon ja ihon hoitamiseen. Sisältää lämmittävät jalka- ja käsikompressit, kasvojen alkupuhdistuksen, kasvokompressin, kuorinnan, kasvojen hieronnan ja naamion, jalkojen ja käsien hieronnan sekä loppuvoiteet kasvoille. Hoidon lopuksi tarjoillaan tee raakasuklaan kera.

Kasvohoitoihin voit valita myös lisäpalveluita tarpeidesi mukaan.

Luonnollisin askelin -jalkahoito on luonnonmukaisilla tuotteilla tehtävä, hemmotteleva ja hoitava jalkahoito. Sisältää eteerisen jalkakyvyn aromaterapeuttisilla öljyillä, lämpimät yrttikompressit, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston ja raspauksen, hieronnan eteerisellä öljyllä sekä hoitovoiteen.


Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on syvärentouttavaa. Se tuntuu miellyttävältä ja kivuttomalta. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä. Ennen kaikkea kuumakivihieronta on stressiä laukaiseva, nautinnollinen hetki keholle ja mielelle.

Miellyttävä lämpö tehostaa rentoutta kehossa saaden aikaan ihanan, raukean ja rauhallisen olon. Lämpimillä kivillä ja öljyillä toteutettava hoitonautinto tuntuu miellyttävän pehmeältä, syvärentouttaa ja luo harmonisen sekä tasapainoisen mielialan.


Aromaterapeuttinen kokovartalohieronta

Aromaterapeuttinen hieronta on rentouttava koko kehon hoitomenetelmä, jossa eteeristen öljyjen ja erikoistekniikan avulla tasapainotetaan koko elimistön toimintoja. Se on lempeä hoitomuoto – tasaiset, silittävät ja venyttävät liikkeet edesauttavat aromaattisten öljyjen imeytymistä.