Kestopigmentointi ja microblading

Korosta kasvonpiirteitäsi pitkäkestoisesti | Turku

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, silmien ja huulten kestävää korostamista. Väreinä käytetään luonnonmukaisia mineraalivärejä, jotka poistuvat ajan myötä ihosta ja kehosta; väri haalenee ajan kanssa sävyn pysyessä samana. Pigmentointi pysyy iholla noin 1–3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kyseessä ei siis ole perinteinen ikuisuuksiin kestävä tatuointi. Kestopigmentointi on hyvä vahvistaa noin 1–2 vuoden välein.

Ennen toimenpidettä mallit ja värit suunnitellaan yhdessä huolellisesti. Toimenpiteen jälkeen ihoa tulee rasvata huolellisesti, eikä pinnalle kehittyvää arpea saa repiä. Kun Iho on parantunut toimenpiteen jälkeen, tehdään alueelle vahvistus eli jälkipigmentointi noin neljän viikon kuluttua.


Microblading

Microblading-kulmamuotoilun avulla saat kauniit ja luonnolliset sekä pitkäkestoiset kulmat. Pigmenttiä laitetaan erityisellä tekniikalla ihon pintakerrokseen, epidermiksen ja dermiksen väliin. Käyttämämme värit ovat 100 % luonnollisia ja iholle vaarattomia. Neljä viikon kuluttua toimenpiteestä tehdään vahvistus.

Microblading-tekniikka on valintasi silloin, kun haluat tarkkarajaiset ja luonnollisen näköiset kulmat.

Haluatko kysyä lisää? Ota rohkeasti yhteyttä »