Kauniin kestävä ja kiiltävä kynsienlakkaus...

20.07.2020

Kyllä kiitos!
Ja ennen kaikkea se kestävä.

Se tunne, kun kynnet on taidokkaasti ja huolella lakattu, ja pienen pieni osuma, ja lakkaus on kuprulla. Tai huolellinen työ, mutta lohkeilu kärjistä alkaa jo päivän kuluttua. Turhauttavaa!

Mitäs sanot, jätetäänkö hyvästit:
- kupruille ja rutuille
- lohkeilulle                                                        
- kuluneille kärjille
- kuivatusajalle

Ja sanotaan kyllä:
- vähintään 14 päivää kestävälle lakkaukselle
- heti kuivalle lakkaukselle ilman ärsyttäviä kuivaus- ja korjaussessioita
- superkiiltävälle lakkaukselle ilman ruttuja, naarmuja tai lohkeamia
- kynsien lakkaukselle koristeilla tai ilman; mitä ikinä haluat kynsilläsi viestittää

Kokeillaan siis kestolakkausta!

Kestolakkaus on Studio OLOssa tehtävä palvelu, jossa kynnet lakataan kolmesta eri komponentista koostuvalla lakalla, joka kovetetaan led-valolla. Ja siinä on sen kestävyyden ja kupruilumattomuuden salaisuus!! Heti kuivat kynnet, ilman kuivatusaikaa. Ei siis ruttaantumista, rosoisuutta tai rullailua. Megaluokan kiiltäväyys kuitenkin joustavalla koostumuksella takaavat kestävän ja lohkeilemattoman lakkauksen kahdeksi viikoksi. Siinä missä tavallinen kynsilakka kestää siistinä ja kauniina muutaman päivän, kestolakalla saadaan lakkaus pysymään kynsisssä muutamasta viikosta jopa kuukauteen; omista kynsistä riippuen. Suositeltavaa on kuitenkin käydä käsittelyssä noin kolmen viikon välein.


Lakkauksella ei ole tarkoitus pidentää, muotoilla tai vahvistaa kynttä, pääperiaatteena on erittäin kestävä lakka! Toki lakkaus antaa vahvistusta ja suojaa luonnon kynnelle. Haluat sitten nudea, ranskalaista manikyyriä tai neonsävyjä, hillittyä ja hallittua tai maanläheistä ja murrettua, kirkasta ja kiiltävää tai hilettä ja härpäkettä; kestolakkausella kaikki sateenkaaren värit koristeluineen onnistuu myös! 

 

Varpaita unohtamatta:

Näytä kyntesi!

21.06.2020

Luonnollista tai näyttävää, lyhyttä tai pitkää, ovaalia, mantelia tai stilettiä, ranskalaista manikyyria, baby boomeria, nudea tai glitterkoristelua, mitä ikinä Sinä kynsiltäsi haluatkaan, rakennetaan Sinulle sellaiset.

Rakennetaan kestävyyttä...

Liuskottuvat, lohkeilevat tai hauraat kynnet, tuttuja ongelmia kaikille. Oman luonnon kynnen malli ja mitta ovat sopivat sekä kauniit omasta takaa, mutta muut edellä mainitut ongelmat luovat haasteen kynsien kestävyydelle. Jatkuva kotimanikyrointi kynsienlakkauksineen on aikaa vievää puuhaa ja vain hetken kestävä siisti lopputulos ei korvaa nähtyä vaivaa. Oman luonnollisen kynnen pinnalle voidaaan tehdä vahvistus geelauksella, jonka tavoitteena on saada kynnet kestämään huoliteltuina ja kauniimpina pidempään.

  

Geelausta by Emilia Lampinen

Kun omat kynnet riittää.. mutta tarvitsevat vahvistusta pysyäkseen kestävinä. Geelataan niihin kestävyys!

Rakennetaan pituutta...

Rakennekynnet rakennetetaan oman luonnon kynnen päälle geelimassalla. Kun halutaan lisää pituutta, rakennetaan sitä lisää muotilla tai tipillä. Tipillä pidennettäessä luonnon kynnelle liimataan muovinen tippijatke, joka sitten lyhennetään haluttuun mittaan. Muotilla tehdessä puolestaan kynnen "alle" liimataan muotti, jonka päälle uusi kynsi rakennetaan geelillä. Kun geelimassa on kovettunut uv-valossa, otetaan muotti pois. Tämän jälkeen muotilla rakennettu kynsi on riittävän kova ja kestävä seuraava vaihetta eli moutoilua varten.

Pituutta muotilla rakentaen...

Rakennetaan muotoa...

Studio OLOssa kynsimuotolijamme Emilia Lampinen rakentaa ja muotoilee rakennekynnet uv- ja led-valo kovetteisella geelimassalla. Geeliä ei vain levitetä kynnet päälle tasaisesti ja todeta sen jälkeen: "hyvä tuli ja uuniin kovettumaan." Edelleen sananmukaisesti kynsi rakennetaan. Luonnollinen kynnen malli on kupera, ja sitä rakennekynsissäkin tavoitellaan. Geeliä tulee levittää kynsinahoille ja reunoille hyvin ohuelti sekä rakentaa kynnen keskelle sen paksuin ja vahvin osa. Miksi? Tämä paksuin kohta eli ns. stress-point ottaa aina vastaan iskun. Eli sitä kestävämpi kynsi on, mitä paremmin stressipiste on rakennettu oikealle kohdalleen. Tarkoituksen mukaista ei myöskään ole tehdä kynsistä lapioita. Näin käy ulkonäöllisesti, jos kynnen kärkiä ei muotoilla riittävän ohueksi. Jos taas kynsinauhoille tulee paksu kerros massaa, hörppää kynnet hyvin nopeasti ilmaa. Silloin ne irtoavat herkemmin, keräävät likaa ja epäpuhtauksia sekä ovat hyvin epäsiistin näköiset. Eli ammatilaisen tekniikkkalaji tämä.

Rakennekynnet by Emilia

Oikein tehtyinä rakennekynnet pysyvät menossa mukana 3-4 viikkoa. Siitä riippuen, miten nopeaa on oman kynnen kasvu ja mitä niillä touhutaan. Ruuvimeisselinä käytetyt kynnet eivät varmasti kestä käytössä näin pitkään. Viimeistään neljän viikon jälkeen kynnet on hyvä huoltaa. Silloin kynnet lyhennetään, kasvuraja peitetään ja kynsi muotoillaan jälleen oikean muotoiseksi. Eli esimerkiksi mainittu stress-point muotoillaan omalle paikalleen uudestaan. Huollon väliajan voit vain nauttia kauniista kynsistä ilman, että niitä tarvitsee huoltaa ja hoitaa itse.

Mites on, miltä näyttävät Sinun kesäkyntesi? Sormissa mutta myös varpaissa ;) 

Varpaan kynsien geelaus... kesä myös varpaille:

Kasvot keväthuollossa vol.3- kosteuspisaroita kasvoille

11.06.2020

Jos päivittäinen peruspuhdistus on kasvohoidon kivajalka ja kuorinta sen kulmakivi, kosteutus on sen suojamuuri.

Ihon hyvinvoinnin edellyksenä on, että iho pysyy terveenä. Käytännössä se tarkoittaa, että ihon kosteustasapaino on kunnossa. Tämä on hyvinkin yksinkertainen asia hoitaa käytännössä; kosteutetaan ihoa ja varmistetaan, että kosteus myös pysyy iholla.

Ihomme on kehomme suurin elin, ja siitä huolehtiminen kuuluisi olla osa päivittäistä rutiinia. Suojeleehan se meitä kaikilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Aina ihon omat suojamekanismit eivät riitä, eikä se kykene hoitamaan itse itseään. Tämä johtuu esimerkiksi kaikista ulkoisista tekijöistä, joille iho altistuu päivittäin: ilmansaasteille, auringon uv-valolle ja lämpötilan vaihteluille. Jokainen ihotyyppi tarvitsee tähän oman hoitotuotteensa, jotta normaali kosteustasapaino pysyy balansissa ja iho pysyy terveenä. Kyllä, myös se rasvaisuuteen taipuvainen tai sekaiho tarvitsevat omat hoitotuotteensa tasapainon saavuttamiseen.


Kuva: Christian BRETON

Terve iho on kaunis ja se myös näkyy:

Kosteutettu iho on kimmoisa ja elastinen. Näin ollen se vähentää ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, juonteita ja velttoa ihoa. Otetaan vertauskuvaksi vaikka viinirypäle: kun se menettää luonnollisen kosteutensa, se rypistyy rusinaksi. Näin käy myös kosteusköyhälle iholle.

Säännöllinen kosteuttaminen auttaa myös ehkäisemään veden haihtumista iholta päivän ja yön aikaan. Iho pysyy terveenä. Tämä kosteuden epätasapaino näkyy iholla nopeasti jo heti alkuun mainituilla ennenaikaisen ikääntymisen merkkeinä, mutta myös kuivuutena ja karheutena ja sen seurauksena nopeasti ihon epäpuhtauksina. Kuiva iho muodostaa ihon pinnalle panssarin, joka seurauksena ihon epäpuhtaudet sen huokosista eivät pääse poistumaan luonnollisella tavalla

Kosteuttavien tuotteiden tarkoitus on siis kosteuden lisääminen iholla että sen pitäminen kosteutettuna. Tuotteisiin lisätyt kosteuttajat, eli hienosti sanottuna humektantit, pystyvät vetämään puoleensa vettä ja auttavat säilyttämään sen iholla. Tästä syystä hoitotuotteiden säännöllinen käyttö on terveen ihon perusedelletys. Kosteutettu iho luo myös kauniin ja raikkaan meikkipohjan. Ja näin kesällä varmistaa kauniin, tasaisen ja kestävän rusketuksen!

Janon sammuttajat:

Kun pelkkä voide ei riitä... Christian BRETONin kosteusboosteri palauttaaa ihon kosteustasapainon! Humektanttina toimii tehokkaasti vettä sitova hyaluronihappo. Sillä on ilmiömäinen kyky sitoa vesi iholle eikä päästä sitä haihtumaan. Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja kosteutettu. Juonteet tasoittuu, kun hyaluronihappo täyttää ne kosteudellaan!

Myös rasvainen ja sekaiho janoaa kosteutta! Christian BRETONin Skin Survival+ on sekaihon pelastaja ja todellinen tehotuote juuri kesään. Ei liian tuhti, mutta juuri hyaluronihappo ja yhdiste eri vitamiineista antaa iholle sen tarvitseman kosteuden. Sisältää myös UVA/UVB- aurinkosuojaa.

Herkullinen hipiälle, nimensä mukaisesti! Christian BRETONin ylellinen kasvoöljy kosteuttaa ilman rasvaisuuden tunnetta. Säteilevää satiininpehmeyttä!

Kun todellinen tasapaino iholle haetaan luonnosta! AnuMati Naturals Rich Hydrating 24h-voide antaa ihon tarvitsemat tehoaineet ympäri vuorokauden luonnon omin raaka-ainein. Yhdessä oikeiden puhdistustuotteiden kanssa kohti kosteuden tasapainoa!

Kun kesä kuumottaa kasvoja... AnuMati Naturalsin intensiivisesti kosteuttava naamio tarjoaa avun! Tuote rauhoittaa ihoa auringon jäljiltä ja sen vaikutusta tukee tehokas kosteutus! Korvaa tällä yövoide, jos ihosi on kuiva ja väsynyt. Kaakaoinen tuoksu kruunaa kasvosi kosteushetken.

Vaikka kesä ja aurinko saa iholla aikaan ihmeitä, iho janoaa kosteutta myös kesäisin. Kesäisen sään tuoma ilmankosteus vähentää paksun suojakalvon tarvetta iholla. Hoitovoiteen tai -tuotteen ei siis tarvitse olla niin tuhtia kuin talvisin.

Joskus iholla on kuitenkin oikein iso jano. Silloin kotihoidon lisäksi saa apua ammattilaiselta. Kosteuttavassa kasvohoidossa pystytään imeyttämään kosteutta hieman pintaa syvemmälle. Ihanteellinen juuri nyt kesän alussa ja myös, kun kesä kääntyy syksyyn. 

Kokeile Kosteuspisaroita Kasvoille- kasvohoitoa... sammuttaa suuren janon...