Näytä kyntesi!

21.06.2020

Luonnollista tai näyttävää, lyhyttä tai pitkää, ovaalia, mantelia tai stilettiä, ranskalaista manikyyria, baby boomeria, nudea tai glitterkoristelua, mitä ikinä Sinä kynsiltäsi haluatkaan, rakennetaan Sinulle sellaiset.

Rakennetaan kestävyyttä...

Liuskottuvat, lohkeilevat tai hauraat kynnet, tuttuja ongelmia kaikille. Oman luonnon kynnen malli ja mitta ovat sopivat sekä kauniit omasta takaa, mutta muut edellä mainitut ongelmat luovat haasteen kynsien kestävyydelle. Jatkuva kotimanikyrointi kynsienlakkauksineen on aikaa vievää puuhaa ja vain hetken kestävä siisti lopputulos ei korvaa nähtyä vaivaa. Oman luonnollisen kynnen pinnalle voidaaan tehdä vahvistus geelauksella, jonka tavoitteena on saada kynnet kestämään huoliteltuina ja kauniimpina pidempään.

  

Geelausta by Emilia Lampinen

Kun omat kynnet riittää.. mutta tarvitsevat vahvistusta pysyäkseen kestävinä. Geelataan niihin kestävyys!

Rakennetaan pituutta...

Rakennekynnet rakennetetaan oman luonnon kynnen päälle geelimassalla. Kun halutaan lisää pituutta, rakennetaan sitä lisää muotilla tai tipillä. Tipillä pidennettäessä luonnon kynnelle liimataan muovinen tippijatke, joka sitten lyhennetään haluttuun mittaan. Muotilla tehdessä puolestaan kynnen "alle" liimataan muotti, jonka päälle uusi kynsi rakennetaan geelillä. Kun geelimassa on kovettunut uv-valossa, otetaan muotti pois. Tämän jälkeen muotilla rakennettu kynsi on riittävän kova ja kestävä seuraava vaihetta eli moutoilua varten.

Pituutta muotilla rakentaen...

Rakennetaan muotoa...

Studio OLOssa kynsimuotolijamme Emilia Lampinen rakentaa ja muotoilee rakennekynnet uv- ja led-valo kovetteisella geelimassalla. Geeliä ei vain levitetä kynnet päälle tasaisesti ja todeta sen jälkeen: "hyvä tuli ja uuniin kovettumaan." Edelleen sananmukaisesti kynsi rakennetaan. Luonnollinen kynnen malli on kupera, ja sitä rakennekynsissäkin tavoitellaan. Geeliä tulee levittää kynsinahoille ja reunoille hyvin ohuelti sekä rakentaa kynnen keskelle sen paksuin ja vahvin osa. Miksi? Tämä paksuin kohta eli ns. stress-point ottaa aina vastaan iskun. Eli sitä kestävämpi kynsi on, mitä paremmin stressipiste on rakennettu oikealle kohdalleen. Tarkoituksen mukaista ei myöskään ole tehdä kynsistä lapioita. Näin käy ulkonäöllisesti, jos kynnen kärkiä ei muotoilla riittävän ohueksi. Jos taas kynsinauhoille tulee paksu kerros massaa, hörppää kynnet hyvin nopeasti ilmaa. Silloin ne irtoavat herkemmin, keräävät likaa ja epäpuhtauksia sekä ovat hyvin epäsiistin näköiset. Eli ammatilaisen tekniikkkalaji tämä.

Rakennekynnet by Emilia

Oikein tehtyinä rakennekynnet pysyvät menossa mukana 3-4 viikkoa. Siitä riippuen, miten nopeaa on oman kynnen kasvu ja mitä niillä touhutaan. Ruuvimeisselinä käytetyt kynnet eivät varmasti kestä käytössä näin pitkään. Viimeistään neljän viikon jälkeen kynnet on hyvä huoltaa. Silloin kynnet lyhennetään, kasvuraja peitetään ja kynsi muotoillaan jälleen oikean muotoiseksi. Eli esimerkiksi mainittu stress-point muotoillaan omalle paikalleen uudestaan. Huollon väliajan voit vain nauttia kauniista kynsistä ilman, että niitä tarvitsee huoltaa ja hoitaa itse.

Mites on, miltä näyttävät Sinun kesäkyntesi? Sormissa mutta myös varpaissa ;) 

Varpaan kynsien geelaus... kesä myös varpaille:

Kasvot keväthuollossa vol.3- kosteuspisaroita kasvoille

11.06.2020

Jos päivittäinen peruspuhdistus on kasvohoidon kivajalka ja kuorinta sen kulmakivi, kosteutus on sen suojamuuri.

Ihon hyvinvoinnin edellyksenä on, että iho pysyy terveenä. Käytännössä se tarkoittaa, että ihon kosteustasapaino on kunnossa. Tämä on hyvinkin yksinkertainen asia hoitaa käytännössä; kosteutetaan ihoa ja varmistetaan, että kosteus myös pysyy iholla.

Ihomme on kehomme suurin elin, ja siitä huolehtiminen kuuluisi olla osa päivittäistä rutiinia. Suojeleehan se meitä kaikilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Aina ihon omat suojamekanismit eivät riitä, eikä se kykene hoitamaan itse itseään. Tämä johtuu esimerkiksi kaikista ulkoisista tekijöistä, joille iho altistuu päivittäin: ilmansaasteille, auringon uv-valolle ja lämpötilan vaihteluille. Jokainen ihotyyppi tarvitsee tähän oman hoitotuotteensa, jotta normaali kosteustasapaino pysyy balansissa ja iho pysyy terveenä. Kyllä, myös se rasvaisuuteen taipuvainen tai sekaiho tarvitsevat omat hoitotuotteensa tasapainon saavuttamiseen.


Kuva: Christian BRETON

Terve iho on kaunis ja se myös näkyy:

Kosteutettu iho on kimmoisa ja elastinen. Näin ollen se vähentää ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, juonteita ja velttoa ihoa. Otetaan vertauskuvaksi vaikka viinirypäle: kun se menettää luonnollisen kosteutensa, se rypistyy rusinaksi. Näin käy myös kosteusköyhälle iholle.

Säännöllinen kosteuttaminen auttaa myös ehkäisemään veden haihtumista iholta päivän ja yön aikaan. Iho pysyy terveenä. Tämä kosteuden epätasapaino näkyy iholla nopeasti jo heti alkuun mainituilla ennenaikaisen ikääntymisen merkkeinä, mutta myös kuivuutena ja karheutena ja sen seurauksena nopeasti ihon epäpuhtauksina. Kuiva iho muodostaa ihon pinnalle panssarin, joka seurauksena ihon epäpuhtaudet sen huokosista eivät pääse poistumaan luonnollisella tavalla

Kosteuttavien tuotteiden tarkoitus on siis kosteuden lisääminen iholla että sen pitäminen kosteutettuna. Tuotteisiin lisätyt kosteuttajat, eli hienosti sanottuna humektantit, pystyvät vetämään puoleensa vettä ja auttavat säilyttämään sen iholla. Tästä syystä hoitotuotteiden säännöllinen käyttö on terveen ihon perusedelletys. Kosteutettu iho luo myös kauniin ja raikkaan meikkipohjan. Ja näin kesällä varmistaa kauniin, tasaisen ja kestävän rusketuksen!

Janon sammuttajat:

Kun pelkkä voide ei riitä... Christian BRETONin kosteusboosteri palauttaaa ihon kosteustasapainon! Humektanttina toimii tehokkaasti vettä sitova hyaluronihappo. Sillä on ilmiömäinen kyky sitoa vesi iholle eikä päästä sitä haihtumaan. Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja kosteutettu. Juonteet tasoittuu, kun hyaluronihappo täyttää ne kosteudellaan!

Myös rasvainen ja sekaiho janoaa kosteutta! Christian BRETONin Skin Survival+ on sekaihon pelastaja ja todellinen tehotuote juuri kesään. Ei liian tuhti, mutta juuri hyaluronihappo ja yhdiste eri vitamiineista antaa iholle sen tarvitseman kosteuden. Sisältää myös UVA/UVB- aurinkosuojaa.

Herkullinen hipiälle, nimensä mukaisesti! Christian BRETONin ylellinen kasvoöljy kosteuttaa ilman rasvaisuuden tunnetta. Säteilevää satiininpehmeyttä!

Kun todellinen tasapaino iholle haetaan luonnosta! AnuMati Naturals Rich Hydrating 24h-voide antaa ihon tarvitsemat tehoaineet ympäri vuorokauden luonnon omin raaka-ainein. Yhdessä oikeiden puhdistustuotteiden kanssa kohti kosteuden tasapainoa!

Kun kesä kuumottaa kasvoja... AnuMati Naturalsin intensiivisesti kosteuttava naamio tarjoaa avun! Tuote rauhoittaa ihoa auringon jäljiltä ja sen vaikutusta tukee tehokas kosteutus! Korvaa tällä yövoide, jos ihosi on kuiva ja väsynyt. Kaakaoinen tuoksu kruunaa kasvosi kosteushetken.

Vaikka kesä ja aurinko saa iholla aikaan ihmeitä, iho janoaa kosteutta myös kesäisin. Kesäisen sään tuoma ilmankosteus vähentää paksun suojakalvon tarvetta iholla. Hoitovoiteen tai -tuotteen ei siis tarvitse olla niin tuhtia kuin talvisin.

Joskus iholla on kuitenkin oikein iso jano. Silloin kotihoidon lisäksi saa apua ammattilaiselta. Kosteuttavassa kasvohoidossa pystytään imeyttämään kosteutta hieman pintaa syvemmälle. Ihanteellinen juuri nyt kesän alussa ja myös, kun kesä kääntyy syksyyn. 

Kokeile Kosteuspisaroita Kasvoille- kasvohoitoa... sammuttaa suuren janon... 

Kasvot keväthuollossa vol.2- kuorimalla kirkkaaksi

04.06.2020

Jos päiväittäinen peruspuhdistus on kasvohoidon kivijalka, kuorinta on sen ehdoton kulmakivi!

Talven jälkeen aurinko saa kaiken ympärillä heräämään eloon. Sitä samaa elinvoimaa tarvitsee myös iho talven jäljiltä. Pimeys, kylmä, lämpötilavaihtelut ja viima on saattanut saada aikaan nuutuneen, elottoman, samean, kuivan ja karhean ihon. Kuorimmalla saadaan esiin kirkas, kaunis iho; valmiina kesään ja aurinkoon. 

Kuoriminen kannattaa, kolme kuorivan kovaa kulmakiveä:

1. Ihon pinnalla on aina kuollutta ihosolukkoa. Valitettavasti tämä solukko muodostaa ihon pinnalle kalvon, joka estää ihoa uudistumasta ja hengittämästä. Kuorinta poistaa iholta tämän kuolleen ihosolukon ja tekee tilaa uusille ihosoluille. Ja tämä on näkyy iholla seuraavanlaisesti:
- ihon pinnan sameus, epäpuhtaudet ja karheus poistuu. Iho kirkastuu.
- ennaltaehkäisee myös tukkeutumien muodostumisen epäpuhtauksien osalta. Iho pysyy kauniina ja terveenä.
- hoitotuotteet läpäisevät ihon pinnan tehokkaammin. Vaikuttavat ainesosat ja raaka-aineet tuotteessa antaa iholle näin maksimaalisen hyödyn.

2. Kuorinta pehmittää ihoa. Ja kun vielä kuorinta vie ihon pinnalta ylimääräisen kuolleen kuonakerroksen, voivat karvaa kasvaa normaalisti. Tällä ei nyt tarkoiteta, että kuoriminen kiihdyttää karvan kasvua, vaan että se estää tehokkaasti sisään päin kasvavia karvoja. Helpotus ja apu jokaisen naisen kauneusongelmaan

3. Katseet kohti kesää ja kasvot aurinkoa! Hipiän hellävarainen kuoriminen tasoittaa ihon pintaa ja siloittaa sitä. Kuorimalla kasvot ollaan jälleen askelia lähempänä kesäauringon sävyttämää heleän kaunista ja ennen kaikkea tasaista päivetystä.

Ei enää valintaa mekaanisen ja entsymaattisen kuorinnan välillä! Christian BRETONin mikrokuorintavoide sisältää hiekkakivikiteitä ja hedelmähappoja. Kun haluat tuntea raekuorinnan iholla, hiero tuotetta hellävaraisesti ihon pinnalla ja anna hiekkakivikiteiden tehdä loput! Entsymaattisen tehon saat antamalla tuotteen vaikuttaa iholla 10 minuuttia ja sen jälkeen huuhtelemalla se pois. Kerran viikossa, aikuisen naisen iholle!

Luonnon parantava voima:

AnuMati Naturals tarjoaa kuorinnan tehoa luonnon voimalla. Brightening Cream Scrub on täyteläinen kuorintavoide, jonka hellävaraiset rakeet kuorivat ihon kuolleen pintasolukon. Luomoöljyjen ansiosta ihosta jää pehmeä, ravittu ja kosteutettu. 

Active Entzyme Cleansing on luomukuorinnan tehotuote! Entsymaattinen kuorinta myös syväpuhdistaa kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Kuorinnan teho tulee AHA-hedelmähappoa sisältävästä Hibiscus-kukasta, joka tunnetaan myös luonnon omana "botox"-kukkana anti-age-ominaisuuksiensa vuoksi! 

Kun kotikuorinta ei riitä...

Joskus iho kaipaa hieman tehokkaampaa kuorintaa ja puhdistusta. Näin on usein kevään kirkastuessa ja syksyn kääntyessä talveen. Kun kotihoito ei riitä, avun saa ammattilaisen käsistä. Tässä täsmäaseena toimii tehokas timanttihionta!

Ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaan saa tehokkaan ihosolukon kuorinnan. Eli hieman tehokkaampaa ihon kuorintaa ja puhdistusta samassa hoidossa, kivuttomasti. Sopii myös herkemmällekin iholle; ammattilainen osaa valita oikean paineen ja hoitopään jokaiselle ihotyypille soveltuen.

Timanttihionnan työkalut. Säädettävä alipaineimu ja streriilit timanttihiotut hoitopäät ammattilaisen käsissä takavaat tehokkaan, mutta hellävaraisen kuorinnan ihosi tarpeiden mukaan!

Timanttihionta on todellinen tähtihoito! Studio OLOn Luxuskasvohoito tarjoaa Sinulle tämän kuorivan kirkastavan kasvoihoidon tehon ja tuloksen jo ensimmäisen hoitokerran jölkeen.

Kun taas haluat valita vihreämmin, Luonnon Lähde-hoito johdattaa sinut timanttihionnan tarjoamaan hipiän heleyteen yhdessä luonnonmukaisten tuotteiden avulla. Hoidon kruunaa kosmetologin itse sekoittama naamio ihosi tarpeiden mukaan.

Kun tavoitteena on kauniin kirkas iho,on koettava timanttihionnan teho!