Korosta ja kaunista kulmasi!

02.10.2020

Kulmakarvat ja niiden korostaminen, kuumin kauneusilmiö viimeisen parin vuoden aikana! Enää ei haeta tiukoiksi viivoiksi nypittyä muotoa ja tiukan tarkoista niin sanotuista insta-kulmistakin on menty kohti mahdollisimman tuuheita, runsaita ja luonnollisen näyttäviä kulmia. Kulmia ehostetaan nyt enemmän kuin koskaan. Kulmat saa ja kuuluu näkyä! Eli haasteellinen muoti-ilmiö niille, joilla kulmat ovat hennot, harvat ja hyvin perussuomalaiset.

Keinoja ilmettä antavien kulmien luomiseen toki löytyy monia. Meikkauksesta mikrobladingiin, kestovärjäyksestä kestopigmentointiin. Kaikilla näillä kikka kolmosilla on hyvät, mutta myös niin haasteelliset puolensa. Meikillä kulmat kuntoon vaatii joka-aamuista karvan tarkkaa urakkaa. Mikroblading- ja kestopigmentointitekniikoilla saadaan kyllä luonnollisen näyttäviä kulmia, mutta näiden lopputulokseen täytyy myös sitoutua pidemmäksi aikaa. Jos haluaa jotain näiden väliltä, kannattaa ottaa ohjelmistoon uusi hittihoito: kulmien laminointi!

Kuumin ja kohutuin kulmakarvakäsittely

Laminointi eli Brow lift eli kulmakarvojen kohotus on kulmakarvojen muotoilun uusin palvelumuoto. Kuulostaa muovittamiselta tai pinnoittamiselta..? Ei sentään. Kulmakarvojen laminoinnissa keskitytään omien kulmien luonnolliseen korostamiseen. Kulmiin laitettavan käsittelyaineen avulla karvat muuttavat rakennetta ja kulmat saadaan asettumaan haluttuun muotoon. Tuttua siis jo ripsien kestotaivutuksesta ja näin ollen voidaan puhua hoidosta myös kulmien kestomuotoiluna. Aineen vaikuttaessa kulmakarvat harjataan tarkasti haluttuun muotoon. Harjaus tapahtuu yleensä mieluiten ylöspäin, ei normaaliin kasvusuuntaan. Näin saadaan omista luonnonkulmista paksummat, näyttävämmät ja tuuheammat; jopa hennoistakin kulmista.

Ja tästä lähdetään:

 

Kulmiin levitetään karvan tekstuuria muuttavaa ainetta, jonka jälkeen kulmat harjataan karvan tarkasti ylöspäin ja haluttuun muotoon. Sitten kelmun päälle ja vaikuttamaan! Lopuksi karva kiinnitetään uuteen asentoonsa paikoilleen kiinnitysaineella:

 

... ja loppusilaus kestovärjäyksellä...

 

Katseen vangitsevat kulmat:

   

Hoidon lopuksi kulmiin sivellään syvähoitava seerumi, joka takaa kulmien keston ja vahvistaa niiden rakennetta. Seerumin ansiosta karvojen kiinnittyminen karvatuppeen tehostuu. Näin se pidentää niiden elinkaarta ja saa lopputuloksen säilymään pidempään. Vaikutus kestää kulmissa 3–5 viikkoa ja sen voi uusia turvallisesti 6 viikon välein. Käsittelyn välissä kulmien hoito on arkiaamuissa hyvin nopeaa ja helppoa. Tarvitset vain keratiinimaskaran, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmia tämän kemiallisen käsittelyn jälkeen. Kulmat kunnossa kaikkina kuukauden päivinä!

Kivuttomasti ja nopeasti huomattavaa näyttävyyttä!! Nyt tämän palvelun tarjoaa myös Studio OLO ja Isabelle. Laminointi on niille, jotka haluavat näyttävät ja helppohoitoiset kulmat omasta luonnonvarasta, kärsivät hennoista kulmakarvoista tai kulmien meikkaaminen tuottaaa haastetta ja vie aamusta liikaa aikaa. Vaihtoehtona niille, jotka eivät koe mikroblading- tai kestopigmentointimenetelmiä omakseen.

Kurkkaa Isabellen käsialaa:


Miltä näyttää sinun kulmasi laminoituna?

Kokemuksia kosmeettisesta akupunktiosta

22.09.2020

Sattuu, nipistää, pistää ja olo on kuin neulatyynyllä? Ei sentään, aivan kaikkea muuta. Rentouttava ja rauhoittava hoito hieronnalla, jolla on lukuisia positiivisia vaikutuksia kasvoille, kehoon ja mieleen.

Kosmeettisessa akupunktiossa kasvojen akupunktiopisteitä herätellään erittäin ohuilla neuloilla. Pistot ovat pinnallisia ja kivuttomia, ei siis verrattavissa perusterveydenhuollon toimenpiteisiin, kuten verikokeen ottoon. Pistokset tuntuvat enemmänkin hieman kihelmöiviltä ja lämpimiltä virtauksilta kehossa. Vaikka kohteena on kasvot, kiinalainen lääketiede keskittyy ihmiseen kokonaisuutena. Ihmisessä olevat energiaa ja verta kuljettavat kanavat eli meridiaanit luovat koko kehon kattavan verkoston. Näillä meridiaaneilla sijaisevat myös akupunktiopisteet, päästä jalkoihin. Jotta qi eli elämän voima voi virrata vapaasti, on otettava huomioon koko keho. Siksi kasvoille suunnatussa kosmeettisessa akupunktiossa neulataan myös kädet, jalat ja hiuspohja kasvojen lisäksi. Neulauksen vaikutusta tehostetaan hieroen ayurvedisellä öljyin kasvon ja niskan alueet.

Neulaus, hieronta ja öljyt ovat kokonaisuutena rentouttava ja rauhoittava kokemus; niin mielelle, mutta myös fyysisesti. Kosmeettinen akupunktio rentouttaa kasvojen lihaksiston, joka avaa kasvoille luonnollisen ja levollisen ilmeen. Verenkierto tehostuu, joka puolestaan kirkastaa kasvojen väriä. Sen lisäksi se lisää kollageenin tuotantoa, joka vähentää ryppyjä sekä estää uusien muodostumista. Kosmeettinen akupunktio on siis kasvonpiirteitä kohottava hoito, joka lievittää koko kehon jännitystiloja.

Mitä mieltä hoidosta ovat sen kokeneet?

Ekokosmetologi Ferdane kävi kesällä oppimassa neulauksen salat vuosi tuhansien takaa.
Takana useita neulantäytteisiä työtunteja ja kiinalaisen akupunktion anatomiaa. Ja nyt Studio Olo tarjoaa Ferdanen johdolla Sinulle mahdollisuuden päästä nuoruuden lähteille mitä luonnollisimmin keinoin.

Ja miltä se oikeasta tuntuu; seuraavassa suoria lainauksia Ferdanen kosmeettisen akupunktion kokeneilta sen vaikutuksista, fiiliksistä ja tunnelmista:

"Hoito tuntui hyvältä, rentouttavalta ja rauhoittavalta. Kasvojen alueelta lähti paljon jännittyneisyyttä. Levollinen, hyvä ja rauhallinen olo."

"Tämä hoito tuntui erittäin hyvältä. Akupunktio yhdistettynä hierontaan vaikutti toimivalta yhdistelmältä. Hoidon jälkeen olo on miellyttyvän kevyt ja rentoutunut. Voin suositella tätä muillekkin. Itselleni tuli tunne, että tästä on hyötyä minulle jatkossakin, sillä kasvojen ja päänalueen kireydet tuntuivat helpottavan. Ferdanen otteet hoidon aikana olivat määrätietoisen pehmeät ja hyvät. Luottavainen olo tuli hänen käsittelyssään."

"Ferdanen akupunktiohoito kasvohieronnalla tehostettuna oli oikein miellyttävä kokemus. Neulojen laitto ei juurikaan tuntunut paria pistettä lukuunottamatta. Koko hoito oli oikein rentouttavan ja mukavan tuntuista. Ferdanen varmat otteet ja lämminhenkinen hoitotapa täydensivät kokonaisuuden. Hoidon jälkeen oli ihanan virkistäytynyt, rentoutunut ja hyvä olo. Suosittelen kokeilemaan!"

"Rentouttava, mukava ja lämmin kokemus kaiken kaikkiaan. Neulojen laitto ei tuntunut lainkaan. Voisin tulla ehdottomasti uudelleen tähän hoitoon. Mieli on nyt rento ja rauhallinen."

"Ihanan miellyttävä kokemus, vaikka neulojen laitto varsinkin jalkoihin ensin hermostutti. Ferdanen hoito oli rauhallista ja varman tuntuista. Kaiken kaikkiaan ihana kokonaisuus."

"Hoidon jälkeen olo oli loppupäivän rentoutunut ja hoito tosiaankin laittoi aineenvaihdunnan liikkeelle. Tulen käymään tulevaisuudessakin ja lopputulos varmaan onkin näkyvämpi useamman kerran jälkeen."

"Neulakammoisena jännitin, miten akupunktioneulat vaikuttavat, mutta oli yllätys, ettei niiden laitto aiheuttanut kipua lainkaan. Päähieronta oli aivan ihana ja varmasti tehostaa vaikutusta. Hoidon aikana olo oli rentoutunut ja levollinen. Uskallan tulla uudestaan!"

"Ensimmäistä kertaa olin akupunktiossa. Huomasin heti päähieronnan jälkeen, että aineenvaihdunta lähti liikkeelle. Oikea puoli päähieronnasta oli "kivuliaampi", ei kuitenkaan huonoa tai pahaa kipua, mutta hieronta tuntui enemmän. Kasvoissa kipukohdat olivat poskipäät ja leukalihakset. Tuli rentoutunut ja levollinen olo, ei huimauksen tunnetta. Erittäin miellyttävä kokemus ja uskon, että tulen uudelleen."

...nyt uskallat kokea sen myös itse....

Nuoruutta neuloilla, kosmeettista kauneutta kasvoille kiinalaisin keinoin!

13.09.2020

Akupunktio- kaikki tietää, mutta harvalla kokemusta...

Tämä vuosituhansia vanha uskomustiede Kiinasta kantaa edelleen tähän päivään. Akupunktio on osa kiinalaista lääketiedettä, jolla on omat filosofiansa ja tekniikkansa. Yksinkertaisimmillaan akupunktion tavoitteena on saavuttaa elimistöön tasapaino neulojen avulla. Jokaisessa meissä virtaa qi-elämän voima. Kehossamme on meridiaaneja eli kanavia, jotka kuljettavat verta ja elämän voimaa eli qi:tä eri ruumiinosiin. Meridiaaneilla sijaitsevat myös akupisteet. Näitä akupisteitä stimuloimalla neuloilla pyritään avaamaan qi:n energiatukoksia kehossa. Pääsääntöisesti akupunktiota käytetään lievittämään kipua, mutta tätä samaa vanhaa kiinalaista lääketiedettä voidaan hyvin hyödyntää myös kauneudenhoidossa.

Kosmeettista akupunktiota kasvoille

Kauneus ja terveys säteilevät sisältä ulospäin. Kun kehoa huolletaan myös sisältä, hyvinvointi näkyy varmasti myös ulkoisesti. Kiinalaisen tietämyksen mukaan puhdistamalla meridiaanien tukokset ja stimuloimalla virtaavaa elinvoimaa qi:tä, säteilemme ulkoisestikin terveyttä ja kauneutta. Tästä syystä Kiinassa on harjoitettu myös kosmeettista akupunktiota vuosituhansien ajan. Viime vuosina se on kasvattanut suosiotaan myös länsimaissa luonnonmukaisena vaihtoehtona leikkauksille ja pistoshoidoille, kuten botoxille.

Kosmeettisessa akupunktiossa kasvojen akupunktiopisteitä stimuloidaan erittäin ohuilla, kertakäyttöisillä neuloilla.

Pistot ovat hyvin pinnallisia ja kivuttomia, mutta aiheuttavat ihoon pienen trauman/shokin, jonka seurauksena keho lähettää alueelle "apujoukot" korjaamaan tilannetta. Näin mm. kasvojen alueen verenkierto ja kollageenin tuotanto lisääntyy sekä qi:n energiatukokset poistuvat. Kollageenia on kiittäminen siitä, että iho on kimmoisa, sileä ja kiinteä. Kasvoakupunktio siis parantaa ihon kudosta luonnollisesti avaamalla kasvojen energiakulkua qi:tä vahvistamalla.

Näin qi:n virtaus näkyy kasvoilla: 

hidastaa kasvojen ikääntymistä ja vähentää ryppyjä
parantaa kollageeni ja elastaani tuotantoa →kiinteyttää ihoa
tasoittaa ihon väritystä vilkastuttamalla ihon verenkiertoa
vähentää silmien turvotusta
vaalentaa tummia silmänalusia
palauttaa kasvoille terveen hehkun
lievittää stressiä
rentouttaa kasvojen lihaksistoa

Kun qi virtaa elimistössä tasaisesti ja esteettä, näkyy terveys kasvoilla kauneutena!