Kasvot keväthuollossa vol.2- kuorimalla kirkkaaksi

04.06.2020

Jos päiväittäinen peruspuhdistus on kasvohoidon kivijalka, kuorinta on sen ehdoton kulmakivi!

Talven jälkeen aurinko saa kaiken ympärillä heräämään eloon. Sitä samaa elinvoimaa tarvitsee myös iho talven jäljiltä. Pimeys, kylmä, lämpötilavaihtelut ja viima on saattanut saada aikaan nuutuneen, elottoman, samean, kuivan ja karhean ihon. Kuorimmalla saadaan esiin kirkas, kaunis iho; valmiina kesään ja aurinkoon. 

Kuoriminen kannattaa, kolme kuorivan kovaa kulmakiveä:

1. Ihon pinnalla on aina kuollutta ihosolukkoa. Valitettavasti tämä solukko muodostaa ihon pinnalle kalvon, joka estää ihoa uudistumasta ja hengittämästä. Kuorinta poistaa iholta tämän kuolleen ihosolukon ja tekee tilaa uusille ihosoluille. Ja tämä on näkyy iholla seuraavanlaisesti:
- ihon pinnan sameus, epäpuhtaudet ja karheus poistuu. Iho kirkastuu.
- ennaltaehkäisee myös tukkeutumien muodostumisen epäpuhtauksien osalta. Iho pysyy kauniina ja terveenä.
- hoitotuotteet läpäisevät ihon pinnan tehokkaammin. Vaikuttavat ainesosat ja raaka-aineet tuotteessa antaa iholle näin maksimaalisen hyödyn.

2. Kuorinta pehmittää ihoa. Ja kun vielä kuorinta vie ihon pinnalta ylimääräisen kuolleen kuonakerroksen, voivat karvaa kasvaa normaalisti. Tällä ei nyt tarkoiteta, että kuoriminen kiihdyttää karvan kasvua, vaan että se estää tehokkaasti sisään päin kasvavia karvoja. Helpotus ja apu jokaisen naisen kauneusongelmaan

3. Katseet kohti kesää ja kasvot aurinkoa! Hipiän hellävarainen kuoriminen tasoittaa ihon pintaa ja siloittaa sitä. Kuorimalla kasvot ollaan jälleen askelia lähempänä kesäauringon sävyttämää heleän kaunista ja ennen kaikkea tasaista päivetystä.

Ei enää valintaa mekaanisen ja entsymaattisen kuorinnan välillä! Christian BRETONin mikrokuorintavoide sisältää hiekkakivikiteitä ja hedelmähappoja. Kun haluat tuntea raekuorinnan iholla, hiero tuotetta hellävaraisesti ihon pinnalla ja anna hiekkakivikiteiden tehdä loput! Entsymaattisen tehon saat antamalla tuotteen vaikuttaa iholla 10 minuuttia ja sen jälkeen huuhtelemalla se pois. Kerran viikossa, aikuisen naisen iholle!

Luonnon parantava voima:

AnuMati Naturals tarjoaa kuorinnan tehoa luonnon voimalla. Brightening Cream Scrub on täyteläinen kuorintavoide, jonka hellävaraiset rakeet kuorivat ihon kuolleen pintasolukon. Luomoöljyjen ansiosta ihosta jää pehmeä, ravittu ja kosteutettu. 

Active Entzyme Cleansing on luomukuorinnan tehotuote! Entsymaattinen kuorinta myös syväpuhdistaa kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Kuorinnan teho tulee AHA-hedelmähappoa sisältävästä Hibiscus-kukasta, joka tunnetaan myös luonnon omana "botox"-kukkana anti-age-ominaisuuksiensa vuoksi! 

Kun kotikuorinta ei riitä...

Joskus iho kaipaa hieman tehokkaampaa kuorintaa ja puhdistusta. Näin on usein kevään kirkastuessa ja syksyn kääntyessä talveen. Kun kotihoito ei riitä, avun saa ammattilaisen käsistä. Tässä täsmäaseena toimii tehokas timanttihionta!

Ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaan saa tehokkaan ihosolukon kuorinnan. Eli hieman tehokkaampaa ihon kuorintaa ja puhdistusta samassa hoidossa, kivuttomasti. Sopii myös herkemmällekin iholle; ammattilainen osaa valita oikean paineen ja hoitopään jokaiselle ihotyypille soveltuen.

Timanttihionnan työkalut. Säädettävä alipaineimu ja streriilit timanttihiotut hoitopäät ammattilaisen käsissä takavaat tehokkaan, mutta hellävaraisen kuorinnan ihosi tarpeiden mukaan!

Timanttihionta on todellinen tähtihoito! Studio OLOn Luxuskasvohoito tarjoaa Sinulle tämän kuorivan kirkastavan kasvoihoidon tehon ja tuloksen jo ensimmäisen hoitokerran jölkeen.

Kun taas haluat valita vihreämmin, Luonnon Lähde-hoito johdattaa sinut timanttihionnan tarjoamaan hipiän heleyteen yhdessä luonnonmukaisten tuotteiden avulla. Hoidon kruunaa kosmetologin itse sekoittama naamio ihosi tarpeiden mukaan.

Kun tavoitteena on kauniin kirkas iho,on koettava timanttihionnan teho!

Kasvot keväthuollossa vol.1- päivittäinen peruspuhdistus

25.05.2020

Nopea naamapesu vedellä ja/tai saippualla ja nukkumaan... Tai nukkumaan ilman koko pesua. Eihän nyt sentään. Näinä etätyöaikoina on helposti toki näinkin saattanut käydä. Meikittä kotoa; helposti päivittäinen puhdistus unohtuu.

Hyvinvoivan ihon perusta on kuitenkin kaikissa tilanteissa päivittäinen peruspuhdistus.

Kuva:Christian Breton

Miksi? Meikki, ihon pinnalle päivän ja yön aikana muodostunut tali, lika ja ilmansaasteet pitää puhdistaa pois päivittäin. Ja mielellään pari kertaa päivässä. Mutta puhdistetaan kasvot kuitenkin niin, että siitä on enemmän hyötyä kuin haittaa. Ihon kunnon kannalta yhtä pahasta on jättää puhdistus väliin kuin tehdä se väärin.

Kierretään kompatuskivet:

Pari pesua päivässä! Aamuin sekä illoin. Tässä laiskottelu näkyy nopeasti ihon epäpuhtauksina ja muina ongelmina. Kasvot pitää puhdistaa joka päivä; vaikka oltaisiin meikittä kotona.

Toimivilla tuotteilla! Pestään puhtaan pehmeäksi,ei kiristävän kuivaksi. Silloin pesee liian tehokkailla tuotteilla, jotka häiritsevät ihon luonnollista suojamekanismia. Yhden numeron liian pieni iho saatta todella tuntua puhtaalta, mutta ihon oma suojavaippa saattaa vaurioitua. Tämä aiheuttaa epätasapainotilan, joka myös nopeasti näkyy ihon ongelmina ja kuivuutena.

Kruunataan kasvovedellä! Nostetaan tämä nyt vielä erikseen kohdasta kaksi. Monesti kysymys kuuluu, että mikä hyöty kasvovedellä? Oikea ihotyypin mukainen kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, tasaa ihon ph-tasapainoa sekä valmistaa ihon hoitovoiteelle. Eli muutaman sekunnin viimeistely triplaa ihon hyvinvoinnin.

Näillä tuotteilla ei kompastu:

Peruspuhdistuksen todellinen täsmätuote on Christian BRETONin 3in1 Misellivesi

  

Ja näin helppoa se on:

Kostutetaan vanulappu ja pyyhitään kasvoilta meikki, tali ja epäpuhtaudet. Ja sitten toistetaan!
Ei vesipesua tai puhdistuksen viimeistelyä kasvovedellä.
Iho on nyt valmis ottamaan vastaan ihotyypin mukaisen hoitovoiteen!

Näppärää ja nopeaa, eikö vain?

Ehdoton tuote mukaan matkalle ja mökille. Mitä parhain meikittömiin etätyöpäiviin ja laiskoihin vapaapäiviin!

Kulkee hyvin mukana myös treenikassissa:

Ylellinen yhdistelmä päivittäiseen pesuhetkeen:

Kun hipiä himoitsee samettisen pehmeää puhdistusta, Christian BRETONin Hydra Quick-puhdistusemulsio vastaa haasteeseen!

Puhdistuksen viimeistelee 99% luonnollisia ainesosia sisältävä Floral Lotion. Hellävaraisesti herkemmällekkin hipiälle!

Ja kun valitaan luonnollisemmin:

AnuMati Naturals-tuotteilla puhtaaksi luonnonpuhtailla raaka-aineilla!

Gentle Cream Cleanser parinaan Soothing Facial Mistin kanssa saa ihon tuntumaan pehmeän puhtaalta. Kombo, joka käsikädessä kuljettaa kohti kosteustasapainoa.

Kun haasteena on rasvainen sekaiho, rauhoittava ja tasapainon iholla palauttava yhdistelmä on Brightening Gel Cleanser ja Herbal Refreshing Mist.

Kirkasta, raikasta ja puhdasta- liikaa kuivattamatta!

Ja lopuksi pari käytännön vinkkiä, mitä harvoin tulee ajatelleeksi...

Käytä pestessä haaleaa vettä, tämä supistaa tehokkaasti ihohuokosia. Kuivaa kasvot luonnollisesti puhtaaseen pyyhkeeseen painelemalla, ei hankaamalla.

Kasvohuollon kivijalka on valettu päivittäisellä peruspuhdistuksella. Tällä pääsee jo hyvin pitkälle, mutta muutakin tarvitaan välillä. Seuraavaksi kuoritaan kasvot kirkkaan kauniiksi!

Virkistytään vihertäen!

21.03.2020

Kevät on käynnistynyt täysin eri merkeissä kuin kukaan osasi hetki sitten edes kuvitella. Korona on jo lähes kirosana ja elämä on viruksen viemää. Mutta hei, elämää on yhä edelleen ja tulee jatkossakin olemaan. Sanonta "päivä kerrallaan" ottaa paikkansa varmemmin kuin koskaan aikaisemmin, mutta tämän kaiken keskellä on hyvä uskaltaa hetkeksi edes kääntää ajatukset jo kesään...kyllä se sieltä tulee.

Alkukeväästä ehti tapahtua paljon ennen kuin viruksen varjo ehti tavoittaa normi arjen. Ekokosmetologimme Ferdane kävi hieman oppimassa lisää, tuoksuttelemassa kevään uutuuksia ja hakemassa inspiraatiota -luonnonmukaisesti! Sen seurauksena olemme nyt lisänneet palveluvalikoimaa ekohoitojen osalta. Näin voimme vastata paremmin ihosi tarpeisiin, räätälöidysti.

Hoitovalikoimaa kasvoille on laajennettu. Voit valita nyt ekohoitoa puhdistuksella, timanttihionnalla tai virkistystä tehokkaalla pikakasvohoidolla. Kaikki ekohoidot toteutetaan edelleen Anumati Naturals-luonnonmukaisella sarjalla ihosi tarpeita kunnioittaen.

Se, mikä näistä hoidosta luonnonmukaisuuden lisäksi tekee spesiaalin, ovat ekokosmetologimme Ferdanen sekoittamat savinaamiot. Ja miksi? Siitä pienesti seuraavassa.

Ei syteen vaan saveen!

Savea on käytetty kauneudenhoidossa jo maailman sivu, jopa ammoisella kulta-ajan Egyptissä. Eikä syyttä: savi on täysin luonnollinen raaka-aine sisältäen mielettömästi ja monipuolisesti niitä mineraaleja, joista iho koostuu ja joita se tarvitsee voidakseen hyvin.

Savi on oikea luonnon syväpuhdistava imuri, jolla saadaan puhdistettua ihohuokoset kaikesta turhasta kuonasta mustapäistä talijäämiin. Sen lisäksi savella saadaan kuriin ihon tulehdustiloja, tehokas täsmäase siis myös aknenhoitoon. Sen lisäksi, että savi poistaa hellästi epäpuhtaudet ja kirkastaa ihoa, se myös uudistaa sekä vahvistaa ravinneköyhää ja ohutta ihoa.

 Vihreää ja valkoista savea

Ekokosmetologi Ferdane sekoittaa nämä savinaamiot täysin ihosi tarpeista lähtien vihreästä tai vaaleasta savesta. Vihreää valitaan silloin, kun iho halutaan todella puhdistaa epäpuhtauksista. Valkoista savesta sekoitetaan naamio silloin, kun halutaan elvyttää aikuista ihoa tai kuin iho on oikein herkkä tai kuiva.

 Sekoitettu savinaamio valmiina kasvoille levitettäväksi!

Eikä siinä vielä kaikki. Savea ei vain sekoiteta normi veteen, vaan lisää tehokkuutta haetaan todellisilla luonnon taikavoimilla: yrteillä!! Laventelia, siankärsämöä, nokkosta tai ruusua… Siankärsämöä silloin kun hoidetaan rasvaista ihoa, laventelia herkkä ihoiselle ja ruusua aikuiselle iholle. Seokseen tippa vielä eteeristä öljyä Ja Anumati Naturals-naamiota- ja näin yksilöllinen, tehokas, ja hemmotteleva naamio juuri Sinulle, on valmis.

 ...luonnon yrttitarhaa...

 ...luonnon taikavoimaa kasvoilla...

On hyvä muistaa, että yötä seuraa aina päivä, talven jälkeen tulee kevät, pimeästä seuraa valo ja myrskyn jälkeen on poutasää. Tämän kevään jälkeen varmasti niin iho, keho kuin mieli kaipaa virkistystä. Kun sen hetki on, nämä uudet palvelut ovat käytettävissäsi meillä Studio OLOssa. Kaikkea kasvoille, unohtamatta myös ekohoitoja jaloille ja vartalolle. Vai joko olet kokeillut hemmottelevaa Luonnon Syleilyä?

Pidetään huoli toisistamme, mutta myös itsestämme.