Energiaa ja elinvoimaa!

11.01.2021

Sinä, urbaani nuori aikuinen nainen, kurittaako kiire kasvojasi?

Arki alituista aikatauluttamista?

Paljon vietettyä aikaa päätteellä, padilla tai puhelimella?

Heräätkö aamuisin "tyynyn kuva" poskella?

Jos vastasit kyllä, jatka vielä lukemista.

Ikääntyminen; se meillä kaikilla on edessä. Pelotella en halua, mutta merkit siitä alkavat näkyä jo 25 vuotiaana. Nykyinen elämäntyyli, hienommin sanottuna urbaani elämäntapa, kiihdyttää ennenaikaista ihon ikääntymistä. On selvää, että vaaniva väsymys, kaikenaikainen kiire, epäsäännölliset ja -edulliset elämäntavat, säälimätön stressi sekä saasteet alkavat näkyä myös ihollasi. Sen lisäksi tänä päivänä altistumme kaikista päätteistä heijastuvalle siniselle valolle monen tunnin ajan päivittäin. Ja kyllä, myös se vaikuttaa ihoomme. Ja ikävä kyllä, iho ei palaudu siitä enää niin kuin ennen. 

                                                                                                                            

Ihosi väsyy kaikelle alistumiselle: se menettää kirkkautensa, luonnollisen hehkunsa sekä ensimmäiset juonteet ja rypyt ilmestyvät,

Vastustetaan väsymystä sekä ladataan energiaa ja elinvoimaa:

Thalgon Spiruline Boost-energisoivalla erikoishoidolla!

Kirkasta kasvosi, voita väsymys, selätä stressi sekä saasteet ja herätä hipiä hehkuunsa! Energiaa ja elinvoimaa sekä aktivointia aineenvaihduntaa- suoraan sanottuna spirullisen piristävä boosti!

 

....Spirulinassa sen salaisuus...

Tämän tiesivät jo intiaanit satoja vuosia sitten: Spirulina, sini-vihreä mikrolevä, on tehokas ainesosa ihon hoidossa. Mayat, inkat ja asteekit käyttivät spirulinaa kosteuttavana naamiona ja auringon suojana. Thalgo on yhdistänyt spirulinan merellisellä magnesiumilla. Näin saadaan aikaiseksi yhdistelmä, joka toimittaa ravinteita energia-aineeenvaihduntaa varten sekä antioxidanttinen vaikutus iholle estämään stressimolekyylien syntyä.

Herätetään hipiäsi hehkuun hoidolla

Energiaa, aktivointia, myrkkyjen poistoa ja silotusta ensi juonteisiin- tätä kaikkea lupaa Spiruline Boost-erikoishoito. 

Hoito perustuu tehokkaisiin spirulinaa sisältäviin tuotteisiin sekä energisoiviin ja kuona-aineita poistaviin hierontaotteisiin.

...merellinen tuulahdus ja tervehdys painalluksin upottaa Sinut heti hoidon pyörteisiin. Kiire ja väsymys jää taka-alalle jo alkuminuuteilla...

 

...sitten annostellaan energiaa. Peruspuhdistuksen jälkeen ihosi kuoritaan tarkasti juonne juonteelta pyörivin liikkein, jonka jälkeen toteutetaan energiaa lataava paineluhieronta...

...on naamion aika...naamiojauheen sekoittuessa veteen sen aktiviiaineet sitoutuvat yhteen muodostaen niin sanotusti toisen ihon, jolla naamion tehoaineet vangitsevat kaikki saastehiukkaset iholtasi...ja tämän kaappauksen vaikutusaikana kätesi hierotaan käsivarsia myöden... sen jälkeen peel of detox-naamio ja  kasvojesi iho vapautuu myrkyistä... 

...naamiota seuraa seerumi, joka palauttaa ihon kirkkauden matkimalla kolme luonnollista myrkkyjä poistavaa entsyymiä. Ultratiivistetty koostumus takaa enenmmän tehokkuutta kuin hoitovoide...Tehokkuutta boostataan 3-vaiheisella hieronnalla, joka silottaa, poistaa myrkkyjä ja rentouttaa...

Hieronnan jälkeen on aika herätä- hyvin aktivoituna ja energiaa latautuneena, ihosi valmiina taistelemaan ulkoisia häiriötekijöitä vastaan ja täynnä spirullista boostia!

Tutustutaan Thalgoon....

05.01.2021

Tässä on 

           

 ...merellinen muistutus kauneudesta...

Ja tätä on Thalgo:

...teoriaa ja tuotetietoutta; asiantuntemusta ammattilaiselta ammattilaisille....

 

...hoidon, hemmottelun ja hyvän olon harmoniaa...

...tutkimusta ja tiedettä...

...ylellisyyttä ympäristöystävällisesti...                       

...kauneutta ja kosmetiikkaa kestävällä kehityksellä...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     ...mahdollisuuksia merestä; luonnollisesti levistä...

...peruspuhdistuksesta...

...energisoiviin erikoishoitoihin...

...tule ja tunne 

Korosta ja kaunista kulmasi!

02.10.2020

Kulmakarvat ja niiden korostaminen, kuumin kauneusilmiö viimeisen parin vuoden aikana! Enää ei haeta tiukoiksi viivoiksi nypittyä muotoa ja tiukan tarkoista niin sanotuista insta-kulmistakin on menty kohti mahdollisimman tuuheita, runsaita ja luonnollisen näyttäviä kulmia. Kulmia ehostetaan nyt enemmän kuin koskaan. Kulmat saa ja kuuluu näkyä! Eli haasteellinen muoti-ilmiö niille, joilla kulmat ovat hennot, harvat ja hyvin perussuomalaiset.

Keinoja ilmettä antavien kulmien luomiseen toki löytyy monia. Meikkauksesta mikrobladingiin, kestovärjäyksestä kestopigmentointiin. Kaikilla näillä kikka kolmosilla on hyvät, mutta myös niin haasteelliset puolensa. Meikillä kulmat kuntoon vaatii joka-aamuista karvan tarkkaa urakkaa. Mikroblading- ja kestopigmentointitekniikoilla saadaan kyllä luonnollisen näyttäviä kulmia, mutta näiden lopputulokseen täytyy myös sitoutua pidemmäksi aikaa. Jos haluaa jotain näiden väliltä, kannattaa ottaa ohjelmistoon uusi hittihoito: kulmien laminointi!

Kuumin ja kohutuin kulmakarvakäsittely

Laminointi eli Brow lift eli kulmakarvojen kohotus on kulmakarvojen muotoilun uusin palvelumuoto. Kuulostaa muovittamiselta tai pinnoittamiselta..? Ei sentään. Kulmakarvojen laminoinnissa keskitytään omien kulmien luonnolliseen korostamiseen. Kulmiin laitettavan käsittelyaineen avulla karvat muuttavat rakennetta ja kulmat saadaan asettumaan haluttuun muotoon. Tuttua siis jo ripsien kestotaivutuksesta ja näin ollen voidaan puhua hoidosta myös kulmien kestomuotoiluna. Aineen vaikuttaessa kulmakarvat harjataan tarkasti haluttuun muotoon. Harjaus tapahtuu yleensä mieluiten ylöspäin, ei normaaliin kasvusuuntaan. Näin saadaan omista luonnonkulmista paksummat, näyttävämmät ja tuuheammat; jopa hennoistakin kulmista.

Ja tästä lähdetään:

 

Kulmiin levitetään karvan tekstuuria muuttavaa ainetta, jonka jälkeen kulmat harjataan karvan tarkasti ylöspäin ja haluttuun muotoon. Sitten kelmun päälle ja vaikuttamaan! Lopuksi karva kiinnitetään uuteen asentoonsa paikoilleen kiinnitysaineella:

 

... ja loppusilaus kestovärjäyksellä...

 

Katseen vangitsevat kulmat:

   

Hoidon lopuksi kulmiin sivellään syvähoitava seerumi, joka takaa kulmien keston ja vahvistaa niiden rakennetta. Seerumin ansiosta karvojen kiinnittyminen karvatuppeen tehostuu. Näin se pidentää niiden elinkaarta ja saa lopputuloksen säilymään pidempään. Vaikutus kestää kulmissa 3–5 viikkoa ja sen voi uusia turvallisesti 6 viikon välein. Käsittelyn välissä kulmien hoito on arkiaamuissa hyvin nopeaa ja helppoa. Tarvitset vain keratiinimaskaran, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmia tämän kemiallisen käsittelyn jälkeen. Kulmat kunnossa kaikkina kuukauden päivinä!

Kivuttomasti ja nopeasti huomattavaa näyttävyyttä!! Nyt tämän palvelun tarjoaa myös Studio OLO ja Isabelle. Laminointi on niille, jotka haluavat näyttävät ja helppohoitoiset kulmat omasta luonnonvarasta, kärsivät hennoista kulmakarvoista tai kulmien meikkaaminen tuottaaa haastetta ja vie aamusta liikaa aikaa. Vaihtoehtona niille, jotka eivät koe mikroblading- tai kestopigmentointimenetelmiä omakseen.

Kurkkaa Isabellen käsialaa:


Miltä näyttää sinun kulmasi laminoituna?