Ripsienpidennykset

Ripsipidennykset katseen korostajiksi | Turku

Ripsipidennykset

Ripsipidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman silmämeikkiä. Kuitujen pituus, paksuus ja kaarevuus katsotaan yhdessä asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Kun ripsilaatu näiden tekijöiden osalta on oikea, minkkikuitupidennys ei vahingoita ripsiäsi.

Ripsipidennyksissä jokaiseen oman ripseen tyveen liimataan kuitu. Ripsien kasvuajasta riippuu, miten hyvin kuidut pysyvät. Normaali kasvuaika ripsillä on noin 60–90 päivää, jolloin keskiarvoinen huoltoväli ripsille on 3–5 viikon välein. Kun huoltoon tulee säännöllisesti, ripsirivistö pysyy kauniina.

Ripset ovat näyttävät ilman silmämeikkiä, eikä ripsivärin käyttöä suositella pidennysten kanssa. Muu meikki on hyvä poistaa öljyttömillä tuotteilla. Hikoilua, kosteutta ja kastumista on hyvä välttää juuri laiton jälkeen.


Volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Volyymiripsikuituja liimataan viuhkana 2-6 kappaletta yhteen ripseen vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä voidaan saada tuuheammat ja näyttävämmät kun klassisista, mutta myös luonnollisemmat, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään.

Huoltoväli ja hoito-ohjeet ovat samat kuin ripsipidennyksissä.

Kysymyksiä ripsienpidennyksiin liittyen? Ota yhteyttä »


Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus

Yumi Lashes -kestotaivutuksella saat luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset ilman liimaa ja pidennyksiä! Yumi Lashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen niille pituutta, korkeutta ja volyymia ja saaden näin ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Taivutus voidaan uusia 8-12 viikon välein, mikä on ripsen luontainen kasvukausi. Hoitoon sisältyy ripsien kestovärjäys, joka viimeistelee näyttävän katseen ja saa silmät säihkymään!