Hierontapalvelut ja vartalohoidot

Kehosi hyvinvointiin | Turku

Kauneuskeskuksessa huolehdimme koko vartalostasi. Kosmetologimme tarjoavat kattavat vartalohoidot, kuten kehon kiinteytyshoidot, kuumakivihieronnat ja aromaattiset kokovartalohieronnat.

Hieronta- ja hyvinvointipalveluistamme saat puolestaan apua erilaisin särkyihin, kuten niska- ja hartiasärkyihin sekä jännityspäänsärkyyn. Hoitoihin ei voi tulla kuumeisena. Kerrothan hoitajalle myös mahdollisista sairauksista, lääkityksistä, sydämentahdistimesta, implanteista sekä raskaudesta.

Intialainen päähieronta

Intialainen päänhieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä. Intialainen päänhieronta muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, joilla käsitellään pään lisäksi hartiat, niska ja kasvot. 45 min hieronnassa käsitellään lisäksi lapojen alue. Intialainen päänhieronta on syvästi rentouttava, koko kehon hyvinvointia parantava hoito. Hieronta lievittää arkielämän stressiä ja tuo apua lihasjäykkyyteen hartianseudulla. Tuo helpotusta myös jännityspäänsärkyyn sekä lihasjännitykseen. Rauhallinen hierontahoito, jonka vaikutukset huomaa kehon ja mielen tasolla.

Intialainen päänhieronta tehdään hoitolassamme makuuasennossa. Teemme päänhieronnan pääsääntöisesti ilman öljyä, mutta halutessasi teemme hieronnan myös öljyn kanssa.

Intuitiivinen päähieronta

Intuitiivinen päähieronta on rentouttava, energisoiva ja jännityksiä vähentävä pään seudun lempeä hierontakäsittely, jossa käsitellään pään lisäksi myös niska-hartiaseutu.

Aromaattinen kokovartalohieronta

Aromaattinen hieronta on rentouttava koko kehon hoitomenetelmä, jossa eteeristen öljyjen ja erikoistekniikan avulla tasapainotetaan koko elimistön toimintoja. Se on lempeä hoitomuoto – tasaiset, silittävät ja venyttävät liikkeet edesauttavat aromaattisten öljyjen imeytymistä.

Hieronta lämmittää ja rentouttaa lihaksistoa sekä poistaa jännityksiä ja aktivoi ihon pintasolukon uudistumista. Hoidosta saa apua unettomuuteen ja jännitystiloihin sekä rentoutusta arkielämän kiireeseen. Hoidossa käytetty eteerinen öljy imeytyy verenkiertoon ihon ja hengityselinten kautta, ja saa näin aikaan halutun hoitovaikutuksen. Yli 5000 vuoden taakse juurensa juontava aromaterapia onkin yksi vanhimmista kokonaisvaltaisista hoitomuodoista, jolla saavutetaan luonnollisin keinoin kokonaisvaltainen hyvinvointi. Eteeriset öljyt vaikuttavat ihoon ja koko fyysiseen kehoon mm. lämmittämällä, rauhoittamalla, virkistämällä, parantamalla, raikastamalla ja rentouttamalla. Öljyjen puhtaat tuoksut edistävät myös hyvinvoinnin tunnetta. Jokaisella aidolla aromaattisella tuoksulla on oma yksilöllinen vaikutuksensa mieleen. Tästä syystä eteeriset öljyt voivat alentaa stressiä, harmonisoida, rauhoittaa ja energisoida.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hieronta, jossa lämpimien kivien avulla tehostetaan hoidon ja hieronnan vaikutusta syvemmälle lihakseen. Hoito tuntuu miellyttävältä ja kivuttomalta. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä. Ennen kaikkea kuumakivihieronta on stressiä laukaiseva, nautinnollinen hetki keholle ja mielelle.

Miellyttävä lämpö tehostaa rentoutta kehossa saaden aikaan ihanan, raukean ja rauhallisen olon. Lämpimillä kivillä ja öljyillä toteutettava hoitonautinto tuntuu miellyttävän pehmeältä, rentouttaa ja luo harmonisen sekä tasapainoisen mielialan.

Bio-Ultimate Gold -vartalon kiinteytys

Bio-Ultimate-mikrovirtaterapia kiinteyttää vartaloa, parantaa aineenvaihduntaa ja poistaa selluliittia. Hoidettavia alueita voivat muun muassa olla vatsa, reidet sekä "allit". Hoito toteutetaan mikrovirtaa tehokkaasti kuljettavilla elektrodihanskoilla, joilla päästään vaikuttamaan esimerkiksi selluliittiin sekä ihon epätasaisuuteen.

Hoidossa käsitellään aina eri lihakset ja ihon eri kerrokset. Mikrovirtakäsineet tekevät käsittelystä tehokkaan ja miellyttävän. Mikrovirta on tehokas hoitomuoto, jossa yleensä saavutetaan jo muutamalla hoitokerralla huomattavaa kiinteytymistä. Paras tulos saavutetaan 10–20 kerran intensiivisarjalla. Yksittäiset hoitokerrat ylläpitävät saavutettuja tuloksia.

Haluatko kysyä hierontapalveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä »