Hoitokäsittelyt

Hyvinvointia hiuksillesi tarjoaa Studio OLO | Turku

Olaplex®-hoidot

Olaplex on kampaamossamme tarjottava lisäpalvelu ja tuote, jota käytetään värjäysten, vaalennusten ja permanenttien yhteydessä. Olaplex voidaan tehdä myös omana hoitonaan.

Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia ainutlaatuisella tavalla. Olaplex-tuotteet perustuvat keksintöön, joka estää hiusten rakennetta vahingoittumasta käsittelyiden yhteydessä ja korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa, voimakkaasti käsitellyistä täysin käsittelemättömään hiukseen, myös pidennyshiuksissa.

K18 Hair -hoidot

K18Peptide on bioaktiivinen peptidi, joka jäljittelee täydellisesti hiuksen keratiinin muodostavaa aminohapporakennetta. K18Peptide pystyy integroitumaan osaksi hiuksessa jo olevaa rakennusainetta, uudelleenrakentamalla keratiinirakenteessa olevia rakennevaurioita. Se ei peseydy pois vaan on samalla tavalla pysyväinen osa hiusta, kuin hiuksen luonnollinenkin keratiini. Mullistava bioaktiivinen K18Peptide -peptidi palauttaa vahingoittunutta hiusta sen alkuperäiseen kuntoon. K18Hair -tuotteilla voidaan korjata hiuksia kaikkien kampaamopalveluiden yhteydessä.

Olaplex tai K18 Hair -käsittely

Hoito värjäyksen, leikkauksen tai permanentin yhteydessä 25–40 €.

Olaplex tai K18 Hair -tehohoito (60 min)

Sisältää Olaplex tai k18 Hair -hoidon, pesun ja föönauksen, 49–89 €

Tehohoidot

Tehohoito kampaamopalvelun yhteydessä

Voit hemmotella hiuksiasi ja itseäsi ottamalla kampaamokäynnin yhteydessä lisäpalveluksi hoitonaamion (10 €). Pesupaikalla tehtävään käsittelyyn kuuluu hoitonaamio ja pidennetty hieronta.

Tehohoito

Tehohoito on erikseen otettava henkilökohtainen hoitokäsittely. Tehohoitokäsittelyyn kuuluu hiuspohjan kuivaharjaus, pesupaikalla tehtävä tehonaamio ja pitkä hieronta, pesu ja viimeistely sekä hiuksiin jätettävät hoitotuotteet. Hoidon tuloksena saat upeat, hyvinvoivat ja terveet hiukset sekä hoidetun hiuspohjan heti ensimmäisellä hoitokerralla! Kroonisiin hiuspohjan ongelmiin sekä vaikeasti rakennevaurioituneille hiuksille suosittelemme sarjahoitoja.

Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa ja käytössä. Näin sinulla on mahdollisuus säilyttää hiuksissasi ainutlaatuisen hoidettu tunne kotonakin.

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä »