Käsi- ja jalkahoidot

Hemmottelua käsillesi ja jaloillesi Studio OLOn kosmetologeilta | Turku

Kädet ja jalatkin tarvitsevat hoitoa ja hemmottelua! Kauneuskeskuksessamme Turussa voit huoletta ottaa hetken itsellesi ja nauttia ensiluokkaisesta palvelusta. Sen ovat myös kätesi ja jalkasi ansainneet!

Jalkahoito 60 min

Kun haluat, että jalkasi ovat terveet ja hyvin hoidetut!
Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston ja raspauksen sekä kynsinauhojen ja kynsien siistimisen. Hoito viimeistellään tarpeesi mukaan joko rentouttavalla hieronnalla tai kynsien lakkauksella.

Hemmotteleva jalkahoito 90 min

Jalkojesi hoito ja hemmottelu samassa paketissa!
Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston ja raspauksen sekä kynsinauhojen ja kynsien siistimisen. Jalkasi viimeistellään kauniiksi kynsien lakkauksella, saat valitsemasi lakan omaksesi ja hoidon lopuksi saat vielä rentouttavan hieronnan.

Käsihoito

Pehmeät ja hyvin hoidetut kädet!
Hoito sisältää kynsikylvyn, kuorinnan ja rentouttavan käsien hieronnan. Kyntesi ja kynsinauhasi hoidetaan ja viimeistellään kauniilla lakkauksella.

Pikamanikyyri

Kun tarvitset nopeaa viimeistelyä käsillesi!
Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä tarpeesi mukaan joko rentouttavan hieronnan tai viimeistelyn kynsien lakkauksella.

Kaikkiin palveluihin voi myös halutessasi yhdistää kynsien kestolakkauksen. Lue lisää lakkauksesta kynsipalveluiden alta!

Kysy lisää käsi- ja jalkahoidoistamme – laita viestiä tai soita »