Kynsipalvelut

Geelikynnet ja kestolakkaukset Studio OLOsta | Turku

Kädet ovat käyntikorttimme! Kauniit, hoidetut ja huolitellut kädet huomataan!

Geelikynnet

Geelikynnet tekevät käsistäsi viimeistellyt ja huolitellut.

Geelikynsitekniikan avulla voidaan tehdä sekä oman kynnen geelausta, että rakennekynsiä. Oman kynnen geelauksessa geelikerros levitetään oman kynnen päälle ja kovetetaan UV-valossa. Oma kynsi kasvaa geelauksen alla ja näin helposti katkeilevista kynsistä saadaan vahvemmat ja pidemmät. Kynsiin saa halutessaan myös lisää pituutta ja mitä näyttävämpiä muotoja erityisen muottitekniikan avulla. Geelikynsissä koristelu- ja värimahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Oman kynnen geelaus sopii myös varpaankynsille.

Säännöllinen huolto pitää kyntesi kauniina ja hyväkuntoisina. Geelikynsiä on hyvä huollattaa yleensä noin 4-5 viikon välein oman kynnen kasvunopeudesta riippuen.

Kestolakkaus

Kestolakkauksella saat jopa kolme viikkoa kestävän lakkauksen kynsillesi, ilman lohkeilua!

Kestolakkaus on nopea tapa saada kauniit ja näyttävät kynnet. Lakka levitetään luonnon kynnen päälle ja kovetetaan UV-valossa. Välittömästi kiiltävä ja tasainen lakkaus ilman turhaa kuivausaikaa, kynnen pinnan viilausta tai pelkoa lakkauksen rullaantumisesta. Kestolakkaus antaa luonnollisen suojan kynnelle ja on hellävarainen poistaa.

Kestolaukkaukseen saa lähes rajattomat koristelumahdollisuudet sekä värivaihtoehdot. Sopii niin sormen kynsille kuin varpaidenkin!

Voidaan yhdistää käsihoidon tai pikamanikyyriin tai jalkahoidon kanssa, kun haluat kokonaisvaltaisesti huolitellut kädet tai jalat!

Haluatko lisätietoa kynsipalveluistamme? Ota yhteyttä »