Kynsipalvelut

Kestolakkaukset Studio OLOsta | Turku

Kädet ovat käyntikorttimme! Kauniit, hoidetut ja huolitellut kädet huomataan!

Rakennekynnet

Rakennekynsissä käytämme Glam Lac -polyakryyligeelejä. Polyakryyligeeli on uusi ja innovatiivinen geelimateriaali. Sen kanssa on helppo työstää kestävät, mutta ohuet rakennekynnet. Materiaali on asiakasystävällinen, hajuton geeli.

Oman kynnen geelauksessa pituutta ei lisätä, vaan geelaus tehdään vahvistamaan omaa luonnonkynttä. Vahvistuksen avulla omaa kynttä on helppo kasvattaa pidemmäksi. Varpaankynnen geelauksessa idea on sama. Koska varpaan kynnet kasvavat hitaammin, saat huolitellut varpaat usein koko kesäksi vain yhdellä huoltokerralla!

Rakennekynsissä pituutta voidaan lisätä ja muotoa korjata. Kynnet voidaan muotoilla ja koristella monin eri tavoin. Emme kuitenkaan tee erikoispitkiä tai stiletti-kynsiä tai koristeellisia käsinmaalauksia.

Kaikissa geelikynsipalveluissa suositusikäraja on 16 vuotta.

Kestolakkaus

Kestolakkauksella saat jopa kolme viikkoa kestävän lakkauksen kynsillesi, ilman lohkeilua!

Kestolakkaus on nopea tapa saada kauniit ja näyttävät kynnet. Lakka levitetään luonnon kynnen päälle ja kovetetaan UV-valossa. Välittömästi kiiltävä ja tasainen lakkaus ilman turhaa kuivausaikaa, kynnen pinnan viilausta tai pelkoa lakkauksen rullaantumisesta. Kestolakkaus antaa luonnollisen suojan kynnelle ja on hellävarainen poistaa.

Kestolaukkaukseen saa lähes rajattomat koristelumahdollisuudet sekä värivaihtoehdot. Sopii niin sormen kynsille kuin varpaidenkin!

Voidaan yhdistää käsihoidon tai pikamanikyyriin tai jalkahoidon kanssa, kun haluat kokonaisvaltaisesti huolitellut kädet tai jalat!

Kestolakkauspalveluissa suositusikäraja on 16 vuotta.

Haluatko lisätietoa kynsipalveluistamme? Ota yhteyttä »