Kestopigmentointi

Korosta kasvonpiirteitäsi pitkäkestoisesti | Turku

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, silmien ja huulten kestävää korostamista. Väreinä käytetään luonnonmukaisia mineraalivärejä, jotka poistuvat ajan myötä ihosta ja kehosta; väri haalenee ajan kanssa sävyn pysyessä samana. Pigmentointi pysyy iholla noin 1–3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kyseessä ei siis ole perinteinen ikuisuuksiin kestävä tatuointi. Kestopigmentointi on hyvä vahvistaa noin 1–2 vuoden välein.

Suosittelemme varaamaan 15 min maksuttoman konsultaatioajan pigmentoijalle ennen toimenpidettä. Ennen toimenpidettä mallit ja värit suunnitellaan yhdessä huolellisesti. Toimenpiteen jälkeen ihoa tulee rasvata huolellisesti, eikä pinnalle kehittyvää arpea saa repiä. Kun Iho on parantunut toimenpiteen jälkeen, tehdään alueelle vahvistus eli jälkipigmentointi 4-8 viikon kuluttua.

Valikoimastamme löydätkulmien kestopigmentoinnin klassisella pigmentointitekniikalla sekä Shadow -pigmentointitekniikalla. Shadow-tekniikalla saadaan aikaan pehmeämpi, häivytetympi jälki, joka ei ole niin piirretyn näköinen kuin klassisella tekniikalla tehtynä.

Huulten kestopigmentoinnissa käytämme Shadow-tekniikkaa. Huulten rajat pigmentoidaan, jolloin saadaan huuliin kaunis muoto ja selkeämmät ääriviivat sekä runsaamman näköiset huulet. Rajausta häivytetään kohti huulten keskiosaa, jolloin lopputulos ei näytä piirretyltä rajaukselta.

Silmänrajaukset eli eye-linerit teemme käyttäen klassista pigmentointitekniikkaa.Rajaus on mahdollista tehdä ylä- ja ja alaluomelle. Usein ryläluomen ajaus tehdään aivan ripsirajaan korostamaan silmän muotoa ja tuomaan silmää paremmin esiin. Rajausta on mahdollista myös hieman nostaa tai tuoda ulkonurkkaan siipimäisyyttä.

Kestopigmentoinneissa käytämme väreinä laadukkaita Swiss Colorin sekä NPM -pigmenttejä.

Haluatko kysyä lisää? Ota rohkeasti yhteyttä »