Kestopigmentointi

Korosta kasvonpiirteitäsi pitkäkestoisesti | Turku

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja silmien kestävää korostamista. Väreinä käytetään luonnonmukaisia mineraalivärejä, jotka poistuvat ajan myötä ihosta ja kehosta; väri haalenee ajan kanssa sävyn pysyessä samana. Pigmentointi pysyy iholla noin 1–3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kyseessä ei siis ole perinteinen ikuisuuksiin kestävä tatuointi. Kestopigmentointi on hyvä vahvistaa noin 1–2 vuoden välein.

Suosittelemme varaamaan 15 min maksuttoman konsultaatioajan pigmentoijalle ennen toimenpidettä. Ennen toimenpidettä mallit ja värit suunnitellaan yhdessä huolellisesti. Toimenpiteen jälkeen ihoa tulee rasvata huolellisesti, eikä pinnalle kehittyvää arpea saa repiä. Kun Iho on parantunut toimenpiteen jälkeen, tehdään alueelle vahvistus eli jälkipigmentointi 4-8 viikon kuluttua.

Valikoimastamme löydät kulmien kestopigmentoinnin klassisella pigmentointitekniikalla

Silmänrajaukset eli eye-linerit teemme käyttäen klassista pigmentointitekniikkaa. Rajaus on mahdollista tehdä ylä- ja ja alaluomelle. Usein yläluomen ajaus tehdään aivan ripsirajaan korostamaan silmän muotoa ja tuomaan silmää paremmin esiin. Rajausta on mahdollista myös hieman nostaa tai tuoda ulkonurkkaan siipimäisyyttä.

Kestopigmentoinneissa käytämme väreinä laadukkaita Swiss Colorin pigmenttejä, jotka täyttävät 2022 voimaan tulleen REACH-asetuksen vaatimukset.

Haluatko kysyä lisää? Ota rohkeasti yhteyttä »