Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset katseen korostajiksi | Turku

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman silmämeikkiä. Kuitujen pituus, paksuus ja kaarevuus katsotaan yhdessä asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Kun ripsilaatu näiden tekijöiden osalta on oikea, pidennys ei vahingoita ripsiäsi.

Klassisissa ripsienpidennyksissä jokaiseen oman ripseen tyveen liimataan kuitu. Ripsien kasvuajasta riippuu, miten hyvin kuidut pysyvät. Normaali kasvuaika ripsillä on noin 60–90 päivää, jolloin keskiarvoinen huoltoväli ripsille on 3–5 viikon välein. Kun huoltoon tulee säännöllisesti, ripsirivistö pysyy kauniina.

Volyymiripsissäkäytetään ohuempia ja kevyempiä ripsikuituja, joista muodostetaan viuhka. Näin yhteen omaan ripseen voidaan lisätä 2-5 ripsikuitua viuhkana. Perinteisissä volyymiripsissäviuhkat sidotaan käsin, joilloin työ on hieman enemmän aikaa vievää ja vaativampaa, mutta lopputuloksena saat yksilölliset, upeat ripset. Kun aika on sinulle rahaa, suosittelemme valmisviuhkavolyymiripsiä, joissa viuhkat ovat nimensä mukaisesti valmiiksi sidotut ja niiden kiinnittäminen näin ollen on nopeampaa. Tuuheuksia, pituuksia ja kaarevuuksia molemmista vaihtoehdoista löytyy runsaasti.

Ripset ovat näyttävät ilman silmämeikkiä, eikä ripsivärin käyttöä suositella pidennysten kanssa. Muu meikki on hyvä poistaa öljyttömillä tuotteilla. Hikoilua, kosteutta ja kastumista on hyvä välttää juuri laiton jälkeen.

Ripsien kestotaivutus - Lash Lift

Ripsien kstotaivutuksella saat luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset ilman liimaa ja pidennyksiä! Kestotaivutus taivuttaa ripset ylöspäin, antaen niille pituutta, korkeutta ja volyymia ja saaden näin ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Taivutus voidaan uusia 8-12 viikon välein, mikä on ripsen luontainen kasvukausi. Hoitoon sisältyy ripsien kestovärjäys, joka viimeistelee näyttävän katseen ja saa silmät säihkymään! Meiltä myös Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus!

Kulmien laminointi - Brow Lift

Kulmien laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan joko vahalla tai nyppien siistiksi. Tämän jälkeen kulmat asetellaan ja kiinnitetään laminoimalla haluttuun muotoon. Käsittely sisältää myös kulmien värjäyksen. Kulmakarvojen laminoinnilla saadaan aikaan runsaamman ja tuuheamman näköiset, kauniisti muotoillut kulmat 2-5 viikoksi, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.