Helpotusta hiustenlaittoon, huonoihin hiuspäiviin ja hektisiin hetkiin!

Ajansäästöä arkiaamuun ja kestoa kampauksille, seuraavassa kokeilun arvoisia vinkkejä hiusrutiineihin!

Kun herää tunteeseen, että pitäisi olla jo jossain muualla kuin siellä sängyn pohjalla. Peilistä katselee takaisin kuontalo, joka näyttää lehmän lipaisemalta. Onko mitään enää tehtävissä ilman suihkua, kun aikakaan ei ole? Hieman rasvoittuneen kuontalon voi vielä nopeasti pelastaa kuivashampoolla. Tasaiset suihkaukset suoraan hiusten tyveen, hetken vaikutus ja sitten kevyt hieronta sormienpäillä tyvestä ja hiuspohjasta. Näin tuote imee itseensä ylimääräisen talin saaden hiukset näyttämään raikkaimmilta. Tuote toimii, kun muistaa välttää pari kompastuskiveä. Liian runsas ja liian läheltä suihkutettu tuote paakkuuntuu ja jättää herkästi liitumaisen valkoisen lopputuloksen. Hiukset on enemmän sameat ja kiillottomat kuin raikkaan näköiset. Tästä syystä moni onkin jo heti kättelyssä hylännyt tämän kuitenkin niin uskomattoman tehokkaan tuotteen. Less is more- pätee tässäkin tuotteessa: helpompi lisätä kuin ottaa pois. Tätä noudattaen onnistut ja ihmettelet, miten olet edes ennen tullut toimeen ilman koko tuotetta!

Käyttökohteena ei ainoastaan ole pesua kaipaavat hiukset. Pelastaa myös liian puhtaat ja liukkaat hiukset. Voiko tällaista tilannetta olla? Kyllä voi! Juuri pestyt hiukset on vaikea taivuttaa kampaukselle. Varsinkaan sellaiselle, mikä kestää. Pari suihkausta kuivashampoota antaa hiukselle tarvittavaa karheutta ja rakennetta niiden muotoiluun. Antaa myös enemmän kuohkeutta ja volyymia, jolla saat helposti lisää näyttävyyttä. Tästä siis aasin siltana vinkki myös hentohiuksisille: käytä tuotetta puhtaaseen hiukseen, kun haluat oikeasti tuuhean kampauksen ilman turhaa föönaamista!

Entäs sitten, kun näet sen vaivan ja teet viimeisen päälle viimeistellyn kampauksen vain huomataksesi, että kaikki vaiva lässähtää ulos astuessa? Ilman kosteuspitoisuus on yksi hiuksen viimeistelyn pahimmista vihollisista. Se kosteus kun tykkää painaa alas kaiken föönatun kuohkeuden tai tehdä mukavasti karvaisen ja pörröisen lookin silotetusta viimeistelystä. Ärsyttävää. Tehokas ase kosteutta vastaan on KMS:n kosteussuoja eli Anti-Humidity Seal. Kun viimeistely on valmis, ruiskuta tuotetta hiukseen noin 25 cm:n etäisyydeltä. Tekee hiuksen pintaan suojaavan kerroksen kosteutta vastaan ilman, että tekee hiuksesta raskasta. Antaa myös erittäin kauniin viimeistellyn kiillon. Luonnonkiharat kuulolle, tämä tuote todella kannattaa lisätä oman hiustuotearsenaaliin!

Mikä avuksi, kun ne hiukset tosiaan pitää pestä aamulla ja saada myös nopeasti kuivaksi? Märällä hiuskella on ikävä lähteä pakkassäähän tai laittamattomalla tukalla tapaamisiin. Niin monen pitkän ja paksun tukan omaavaan ongelma: peseminen vie aikaa, mutta ennen kaikkea se kuivaaminen. Ja kun aikaa ei ole antaa kuivua vain tai mahdollisuutta lähteä märällä tukalla, on se fööni otettava kauniiseen käteen. Nopeuttaa hommaan tuo KMS:n ThermaShape Quick Blow Dry. Tämä tuote todellakin nopeuttaa hiusten kuivumisaikaa jopa 50%. Vaikuttavat ja hoitavat ainesosat pitää myös huolen, että ei hius kuivu pörröiseksi leijonanharjaksi vaan pysyy sileänä. 

Tällä kuvassa vasemmalla olevalla KMS:n ThermaShape Quick Blow Dry-tuotteella nopeutat hiustesi kuivumista. Pelastus pitkälle ja paksulle hiukselle! Tehokas ase kuivaamiseen ilman pörröisyyttä!

Keskeltä kuohkeutta kampaukseen ja raikkautta rasvoittuneeseen hiukseen! Revlonin Uniqone kuivashampoo pidentää pesuväliä ja antaa valjuun kampaukseen volyymia sekä virkistystä ihanan raikkaalla tuoksulla!

Kampauksesi sateenvarjo! KMS:n Anti-Humidy Seal antaa suojaa ilman kosteutta vastaan pitäen kampauksen kuohkeana ja viimeistelyn sileänä. Ei enää karvaista kuontaloa!

0

Jätä kommentti

hCaptcha