Hiustenpidennykset

Laadukkaat B'LONG® -hiustenpidennykset meiltä

Haaveiletko hiustenpidennyksistä? Turun Studio OLOn osaavat parturi-kampaajat toteuttavat hiustenpidennykset, jotka sopivat juuri skandinaaviseen hiuslaatuun. Meiltä saat B'LONG® -hiustenpidennykset, tuuhennukset ja raidoitukset, jotka ovat suosittuja ja alan kärkikastia niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Sinettipidennys

Sinettipidennys on perinteinen hiustenpidennysmenetelmä, jossa pidennyshiukset kiinnitetään omiin hiuksiin sulatettavan sinetin avulla. Suosittelemme sinettipidennyksen huoltoa 8–12 viikon välein, kun oma hius on kasvanut juuriosasta 3–4 senttiä. Huollossa huonokuntoiset sinetit murretaan ja vaihdetaan uusiin. Huollon aikana voidaan myös värjätä hiukset.

Teippipidennys

Teippipidennys on suosittu hiustenpidennysmenetelmä, jossa pidennykset kiinnitetään osioittain omaan hiukseen erikoisteipin avulla. Teippipidennyksen etuna on se, että samaa hiusta voidaan käyttää uudelleen useita kertoja riippuen lisäkehiusten kunnosta. Kun oma hius on kasvanut tyviosasta noin 2-3 cm, kannattaa pidennys ottaa pois ja huoltaa (2–3 kuukauden välein). Jos haluat värjätä hiuksiasi, väri kannattaa laittaa samaan aikaan huollon yhteydessä!

Korkealuokkainen remy-hius

B’LONG-pidennyshius on 100% remy-aitohiusta. Remy-aitohius tarkoittaa sitä, että hiuksen kasvusuunta on jätetty valmistusvaiheessa oikeinpäin. Näin hius käyttäytyy kuin oma, luonnollinen hius. Takkuuntuminen ja ei-toivottu kihartuminen on näin minimoitu.

Oikein ja sopivalla tekniikalla tehty pidennys tai tuuhennus on lähes huomaamaton ja erittäin miellyttäväntuntuinen, kestävä ja helppohoitoinen.

Simply Natural Mago -hiustenpidennys

Keväästä 2022 lähtien saat meiltä myös huippusuositun, hiusystävällisen Mago-hiustenpidennyksen. Mago-tekniikassa pidennysosiot solmitaan omiin hiuksiin kiinni pehmeällä puuvillalangalla, mikä on hiuksille hyvin hellävarainen menetelmä. Mago-tekniikalla voidaan toteuttaa monenlaiset muutokset kokopään pidennyksistä tuuhennuksiin. Saatavilla pituudet 30 cm ja 50 cm.

Haluatko kysyä hiustenpidennyksistä? Ota rohkeasti yhteyttä »