Hyvän olon SuperTreenit!

Tiedätkö Sinä, mitä on GroovyYoga, Reggaeton tai BootyBump?

SuperTreenit Naantalissa kertoo vastauksen!

Maaliskuun 10. päivä tuo mukanaan taas liikkumisen iloa koko päivän täydeltä SuperTreenien merkeissä. Naantalin kylpylä ja Maijamäen liikuntahalli keräävät jälleen yhteen kaikki ikiliikkujat, aktiiviliikkujat ja aloittelijat kokeilemaan, tutustumaan sekä haastamaan itsensä uutuuslajien parissa. Tarjolla on yli 80 ohjattua tuntia aina Twerkistä Balettiin, Hiit-treenistä joogaan ja aivan kaikkeen siltä väliltä. Kuntoa ja kestävyyttä, voimaa ja venyttelyä, mietiskelyä ja mielenrauhaa, tanssia ja tasapainoa, tempoa ja tehoa, liikettä ja liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kaloreiden kulutusta, rentoutusta ja rauhaa, toiminnallisuutta ja tasapainoa, intervallia ja itsepuolustusta… jokaiselle jotakin. Kurkkaa koko kattaus seuraavasta linkistä:

https://www.supertreenit.fi/ohjelma-2019/

Mutta tarjolla on muutakin kuin uutta inspiraatiota ja iloa liikkumalla. Luvassa ajankohtaisia luentoja liikkumisesta, palautumisesta, ravinnosta, hyvinvoinnista ja terveydestä. Miten on, maistuisiko SuperNaurut tai Hyödyllistä, hyvää ja terveellistä?

Maijamäen liikuntahallilta löytyy myös yhteistyökumppaneiden messuosasto. Runsaasti ostettavaa ja nähtävää. Siellä tietenkin mukana menossa myös me, Studio OLO! Päivän teemana kaunistautuminen pikaisesti treenin lomassa… voit siis tulla hakemaan kulmat kuntoon, kauniit kynnet kestolakkauksella tai kampausta kutreihin.

Kiinnostuitko?

Kerro, mikä sinua liikuttaa ja voit voittaa lipun tähän SuperPäivään! Voit kommentoida itseäsi kiinnostava tunti julkaisuumme Facebookissa tai käydä täyttämässä arvontakuponki Studio OLOssa! Arvontaan voi osallistua ajalla 1.-10.2. ja arvonta suoritetaan 11.2. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

https://www.facebook.com/studiooloturku/

Arvonnan järjestää Studio OLO/Design Beauty.

Neljä voittajaa saavat lipun mielettömään liikuntatapahtumaan! Tuntivaraukset ja muut ohjeet tapahtumaan liittyen käydään läpi voittajien kanssa.

Heittäytymistä, hikeä, hulvatonta hauskapitoa, hyvää oloa ja kaikki hyvään tarkoitukseen, tule mukaan!

https://www.supertreenit.fi

0

Jätä kommentti

hCaptcha