Karista kuivuus, selätä sähköisyys vol.3

Viimeisin, mutta ei vähäisin vaiva: rohtuneet huulet! Kun mikään voide ei riitä ja huulirasvatuubin pitää olla kaiken aikaa käden ulottuvilla Talvi tuplaa ongelman ja kiillot sekä punat saavat jäädä kaappiin odottamaan aikaa pehmeämpää.

Heitetäänpä hyvästit huulien halkeilulle ja otetaan käyttöön huulivoiteiden lisäksi muitakin aseita. On turha yrittää rasvata huulia, jos tehoaineet karahtaa jo karheuden karille. On kirjoittamattakin selvää saada vaikuttavia aineita pintaa syvemmälle, jos vastassa on kuivan karheat ja repaleiset huulet. Kosteus haihtuu pinnalta hetkessä jättäen huulet edelleen karheiksi. Ja mitä tapahtuu sitten? Kaivetaan huulivoide jälleen taskun pohjalta ja levitään. Oravan pyörä on valmis: kosteus ehtii haihtua vaikumatta ja jälleen lisätään voidetta kuivuuden ja karheuden voittamiseksi. Kuulostaako tutulta? Huulirasvakoukussa.

Keino kierteen katkeamiseen:kuorinta! Koska Sinä viimeksi olet kuorinut huulesi? Niin, todellakin kuorinut. Siinä missä ihoa, huuliakin kuuluu kuoria. Kuorinta poistaa karheuden sekä kuolleen ihosolukon ja näin huulesi ovat valmiit ottamaan vastaan tehokkaan hoitovoiteen! Yksi kerta viikossa riittää, mutta ongelman ollessa pahimmillaan voi kuorintaa suorittaa hyvin pari kertaa viikossa, kun sen jälkeen hoitaa huulia hyvällä hoitovoiteella. 

Christian BRETONin Lip Scrubin mikrojyväset kuorivat hellävaraisesti kuivaa ihosolukkoa huulten pinnalta.  Levitetään kevyesti huulille pyörivin liikkein ja lopuksi poistetaan veteen kostutetulla pumpulilla. Helppoa! Karheus helpottaa ja huulet tuntuvat jo yhden kerran jälkeen pehmeämmiltä. Hyvä tuote myös, kun haluat tehdä juhliin onnistuneen ja kestävän huulimeikin.

Kun huulet on kuorittu, on hyvä helliä niitä hoitavalla voiteella. Nyt tehokkaat ainesosaset saadaan vietyä huomattavastii syvemmälle. Christian BRETONin Serious Lip Repair on varsin vakavasti otettava voide, kun haluat huulista pehmeämmät. Mikä parasta, ainutlaatuinen Swissium-yhdiste muodostaa kalvon huulen pinnalle. Se suojaa pakkaselta eikä päästä kosteutta karkuun. Pelastaa rohtuneen repaleiset huulet tehden niistä pullean pehmeät ja pusunkestävät!

Näillä konstein kuivuus ja karheus kuriin! Kannattaa kokeilla!

Kerro ja kommentoi myös omat niksisi.

0

Jätä kommentti

hCaptcha