Kasvot keväthuollossa vol.1- päivittäinen peruspuhdistus

Nopea naamapesu vedellä ja/tai saippualla ja nukkumaan... Tai nukkumaan ilman koko pesua. Eihän nyt sentään. Näinä etätyöaikoina on helposti toki näinkin saattanut käydä. Meikittä kotoa; helposti päivittäinen puhdistus unohtuu.

Hyvinvoivan ihon perusta on kuitenkin kaikissa tilanteissa päivittäinen peruspuhdistus.

Miksi? Meikki, ihon pinnalle päivän ja yön aikana muodostunut tali, lika ja ilmansaasteet pitää puhdistaa pois päivittäin. Ja mielellään pari kertaa päivässä. Mutta puhdistetaan kasvot kuitenkin niin, että siitä on enemmän hyötyä kuin haittaa. Ihon kunnon kannalta yhtä pahasta on jättää puhdistus väliin kuin tehdä se väärin.

Kierretään kompatuskivet:

Pari pesua päivässä! Aamuin sekä illoin. Tässä laiskottelu näkyy nopeasti ihon epäpuhtauksina ja muina ongelmina. Kasvot pitää puhdistaa joka päivä; vaikka oltaisiin meikittä kotona.

Toimivilla tuotteilla! Pestään puhtaan pehmeäksi,ei kiristävän kuivaksi. Silloin pesee liian tehokkailla tuotteilla, jotka häiritsevät ihon luonnollista suojamekanismia. Yhden numeron liian pieni iho saatta todella tuntua puhtaalta, mutta ihon oma suojavaippa saattaa vaurioitua. Tämä aiheuttaa epätasapainotilan, joka myös nopeasti näkyy ihon ongelmina ja kuivuutena.

Kruunataan kasvovedellä! Nostetaan tämä nyt vielä erikseen kohdasta kaksi. Monesti kysymys kuuluu, että mikä hyöty kasvovedellä? Oikea ihotyypin mukainen kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, tasaa ihon ph-tasapainoa sekä valmistaa ihon hoitovoiteelle. Eli muutaman sekunnin viimeistely triplaa ihon hyvinvoinnin.

Näillä tuotteilla ei kompastu:

Peruspuhdistuksen todellinen täsmätuote on Christian BRETONin 3in1 Misellivesi

Ja näin helppoa se on:

Kostutetaan vanulappu ja pyyhitään kasvoilta meikki, tali ja epäpuhtaudet. Ja sitten toistetaan!
Ei vesipesua tai puhdistuksen viimeistelyä kasvovedellä.
Iho on nyt valmis ottamaan vastaan ihotyypin mukaisen hoitovoiteen!

Näppärää ja nopeaa, eikö vain?

Ehdoton tuote mukaan matkalle ja mökille. Mitä parhain meikittömiin etätyöpäiviin ja laiskoihin vapaapäiviin!

Kulkee hyvin mukana myös treenikassissa:

Ylellinen yhdistelmä päivittäiseen pesuhetkeen:

Kun hipiä himoitsee samettisen pehmeää puhdistusta, Christian BRETONin Hydra Quick-puhdistusemulsio vastaa haasteeseen!

Puhdistuksen viimeistelee 99% luonnollisia ainesosia sisältävä Floral Lotion. Hellävaraisesti herkemmällekkin hipiälle!

Ja kun valitaan luonnollisemmin:

AnuMati Naturals-tuotteilla puhtaaksi luonnonpuhtailla raaka-aineilla!

Gentle Cream Cleanser parinaan Soothing Facial Mistin kanssa saa ihon tuntumaan pehmeän puhtaalta. Kombo, joka käsikädessä kuljettaa kohti kosteustasapainoa.

Kun haasteena on rasvainen sekaiho, rauhoittava ja tasapainon iholla palauttava yhdistelmä on Brightening Gel Cleanser ja Herbal Refreshing Mist.

Kirkasta, raikasta ja puhdasta- liikaa kuivattamatta!

Ja lopuksi pari käytännön vinkkiä, mitä harvoin tulee ajatelleeksi...

Käytä pestessä haaleaa vettä, tämä supistaa tehokkaasti ihohuokosia. Kuivaa kasvot luonnollisesti puhtaaseen pyyhkeeseen painelemalla, ei hankaamalla.

Kasvohuollon kivijalka on valettu päivittäisellä peruspuhdistuksella. Tällä pääsee jo hyvin pitkälle, mutta muutakin tarvitaan välillä. Seuraavaksi kuoritaan kasvot kirkkaan kauniiksi!

0

Jätä kommentti

hCaptcha