Kasvot keväthuollossa vol.2- kuorimalla kirkkaaksi

Jos päiväittäinen peruspuhdistus on kasvohoidon kivijalka, kuorinta on sen ehdoton kulmakivi!

Talven jälkeen aurinko saa kaiken ympärillä heräämään eloon. Sitä samaa elinvoimaa tarvitsee myös iho talven jäljiltä. Pimeys, kylmä, lämpötilavaihtelut ja viima on saattanut saada aikaan nuutuneen, elottoman, samean, kuivan ja karhean ihon. Kuorimmalla saadaan esiin kirkas, kaunis iho; valmiina kesään ja aurinkoon. 

Kuoriminen kannattaa, kolme kuorivan kovaa kulmakiveä:

1. Ihon pinnalla on aina kuollutta ihosolukkoa. Valitettavasti tämä solukko muodostaa ihon pinnalle kalvon, joka estää ihoa uudistumasta ja hengittämästä. Kuorinta poistaa iholta tämän kuolleen ihosolukon ja tekee tilaa uusille ihosoluille. Ja tämä on näkyy iholla seuraavanlaisesti:
- ihon pinnan sameus, epäpuhtaudet ja karheus poistuu. Iho kirkastuu.
- ennaltaehkäisee myös tukkeutumien muodostumisen epäpuhtauksien osalta. Iho pysyy kauniina ja terveenä.
- hoitotuotteet läpäisevät ihon pinnan tehokkaammin. Vaikuttavat ainesosat ja raaka-aineet tuotteessa antaa iholle näin maksimaalisen hyödyn.

2. Kuorinta pehmittää ihoa. Ja kun vielä kuorinta vie ihon pinnalta ylimääräisen kuolleen kuonakerroksen, voivat karvaa kasvaa normaalisti. Tällä ei nyt tarkoiteta, että kuoriminen kiihdyttää karvan kasvua, vaan että se estää tehokkaasti sisään päin kasvavia karvoja. Helpotus ja apu jokaisen naisen kauneusongelmaan

3. Katseet kohti kesää ja kasvot aurinkoa! Hipiän hellävarainen kuoriminen tasoittaa ihon pintaa ja siloittaa sitä. Kuorimalla kasvot ollaan jälleen askelia lähempänä kesäauringon sävyttämää heleän kaunista ja ennen kaikkea tasaista päivetystä.

Ei enää valintaa mekaanisen ja entsymaattisen kuorinnan välillä! Christian BRETONin mikrokuorintavoide sisältää hiekkakivikiteitä ja hedelmähappoja. Kun haluat tuntea raekuorinnan iholla, hiero tuotetta hellävaraisesti ihon pinnalla ja anna hiekkakivikiteiden tehdä loput! Entsymaattisen tehon saat antamalla tuotteen vaikuttaa iholla 10 minuuttia ja sen jälkeen huuhtelemalla se pois. Kerran viikossa, aikuisen naisen iholle!

Luonnon parantava voima:

AnuMati Naturals tarjoaa kuorinnan tehoa luonnon voimalla. Brightening Cream Scrub on täyteläinen kuorintavoide, jonka hellävaraiset rakeet kuorivat ihon kuolleen pintasolukon. Luomoöljyjen ansiosta ihosta jää pehmeä, ravittu ja kosteutettu. 

Active Entzyme Cleansing on luomukuorinnan tehotuote! Entsymaattinen kuorinta myös syväpuhdistaa kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Kuorinnan teho tulee AHA-hedelmähappoa sisältävästä Hibiscus-kukasta, joka tunnetaan myös luonnon omana "botox"-kukkana anti-age-ominaisuuksiensa vuoksi! 

Kun kotikuorinta ei riitä...

Joskus iho kaipaa hieman tehokkaampaa kuorintaa ja puhdistusta. Näin on usein kevään kirkastuessa ja syksyn kääntyessä talveen. Kun kotihoito ei riitä, avun saa ammattilaisen käsistä. Tässä täsmäaseena toimii tehokas timanttihionta!

Ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaan saa tehokkaan ihosolukon kuorinnan. Eli hieman tehokkaampaa ihon kuorintaa ja puhdistusta samassa hoidossa, kivuttomasti. Sopii myös herkemmällekin iholle; ammattilainen osaa valita oikean paineen ja hoitopään jokaiselle ihotyypille soveltuen.

Timanttihionnan työkalut. Säädettävä alipaineimu ja streriilit timanttihiotut hoitopäät ammattilaisen käsissä takavaat tehokkaan, mutta hellävaraisen kuorinnan ihosi tarpeiden mukaan!

Timanttihionta on todellinen tähtihoito! Studio OLOn Luxuskasvohoito tarjoaa Sinulle tämän kuorivan kirkastavan kasvoihoidon tehon ja tuloksen jo ensimmäisen hoitokerran jölkeen.

Kun taas haluat valita vihreämmin, Luonnon Lähde-hoito johdattaa sinut timanttihionnan tarjoamaan hipiän heleyteen yhdessä luonnonmukaisten tuotteiden avulla. Hoidon kruunaa kosmetologin itse sekoittama naamio ihosi tarpeiden mukaan.

Kun tavoitteena on kauniin kirkas iho,on koettava timanttihionnan teho!

0

Jätä kommentti

hCaptcha