Kasvot keväthuollossa vol.3- kosteuspisaroita kasvoille

Jos päivittäinen peruspuhdistus on kasvohoidon kivajalka ja kuorinta sen kulmakivi, kosteutus on sen suojamuuri.

Ihon hyvinvoinnin edellyksenä on, että iho pysyy terveenä. Käytännössä se tarkoittaa, että ihon kosteustasapaino on kunnossa. Tämä on hyvinkin yksinkertainen asia hoitaa käytännössä; kosteutetaan ihoa ja varmistetaan, että kosteus myös pysyy iholla.

Ihomme on kehomme suurin elin, ja siitä huolehtiminen kuuluisi olla osa päivittäistä rutiinia. Suojeleehan se meitä kaikilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Aina ihon omat suojamekanismit eivät riitä, eikä se kykene hoitamaan itse itseään. Tämä johtuu esimerkiksi kaikista ulkoisista tekijöistä, joille iho altistuu päivittäin: ilmansaasteille, auringon uv-valolle ja lämpötilan vaihteluille. Jokainen ihotyyppi tarvitsee tähän oman hoitotuotteensa, jotta normaali kosteustasapaino pysyy balansissa ja iho pysyy terveenä. Kyllä, myös se rasvaisuuteen taipuvainen tai sekaiho tarvitsevat omat hoitotuotteensa tasapainon saavuttamiseen.

Terve iho on kaunis ja se myös näkyy:

Kosteutettu iho on kimmoisa ja elastinen. Näin ollen se vähentää ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, juonteita ja velttoa ihoa. Otetaan vertauskuvaksi vaikka viinirypäle: kun se menettää luonnollisen kosteutensa, se rypistyy rusinaksi. Näin käy myös kosteusköyhälle iholle.

Säännöllinen kosteuttaminen auttaa myös ehkäisemään veden haihtumista iholta päivän ja yön aikaan. Iho pysyy terveenä. Tämä kosteuden epätasapaino näkyy iholla nopeasti jo heti alkuun mainituilla ennenaikaisen ikääntymisen merkkeinä, mutta myös kuivuutena ja karheutena ja sen seurauksena nopeasti ihon epäpuhtauksina. Kuiva iho muodostaa ihon pinnalle panssarin, joka seurauksena ihon epäpuhtaudet sen huokosista eivät pääse poistumaan luonnollisella tavalla

Kosteuttavien tuotteiden tarkoitus on siis kosteuden lisääminen iholla että sen pitäminen kosteutettuna. Tuotteisiin lisätyt kosteuttajat, eli hienosti sanottuna humektantit, pystyvät vetämään puoleensa vettä ja auttavat säilyttämään sen iholla. Tästä syystä hoitotuotteiden säännöllinen käyttö on terveen ihon perusedelletys. Kosteutettu iho luo myös kauniin ja raikkaan meikkipohjan. Ja näin kesällä varmistaa kauniin, tasaisen ja kestävän rusketuksen!

Janon sammuttajat:

Kun pelkkä voide ei riitä... Christian BRETONin kosteusboosteri palauttaaa ihon kosteustasapainon! Humektanttina toimii tehokkaasti vettä sitova hyaluronihappo. Sillä on ilmiömäinen kyky sitoa vesi iholle eikä päästä sitä haihtumaan. Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja kosteutettu. Juonteet tasoittuu, kun hyaluronihappo täyttää ne kosteudellaan!

Myös rasvainen ja sekaiho janoaa kosteutta! Christian BRETONin Skin Survival+ on sekaihon pelastaja ja todellinen tehotuote juuri kesään. Ei liian tuhti, mutta juuri hyaluronihappo ja yhdiste eri vitamiineista antaa iholle sen tarvitseman kosteuden. Sisältää myös UVA/UVB- aurinkosuojaa.

Herkullinen hipiälle, nimensä mukaisesti! Christian BRETONin ylellinen kasvoöljy kosteuttaa ilman rasvaisuuden tunnetta. Säteilevää satiininpehmeyttä!

Kun todellinen tasapaino iholle haetaan luonnosta! AnuMati Naturals Rich Hydrating 24h-voide antaa ihon tarvitsemat tehoaineet ympäri vuorokauden luonnon omin raaka-ainein. Yhdessä oikeiden puhdistustuotteiden kanssa kohti kosteuden tasapainoa!

Kun kesä kuumottaa kasvoja... AnuMati Naturalsin intensiivisesti kosteuttava naamio tarjoaa avun! Tuote rauhoittaa ihoa auringon jäljiltä ja sen vaikutusta tukee tehokas kosteutus! Korvaa tällä yövoide, jos ihosi on kuiva ja väsynyt. Kaakaoinen tuoksu kruunaa kasvosi kosteushetken.

Vaikka kesä ja aurinko saa iholla aikaan ihmeitä, iho janoaa kosteutta myös kesäisin. Kesäisen sään tuoma ilmankosteus vähentää paksun suojakalvon tarvetta iholla. Hoitovoiteen tai -tuotteen ei siis tarvitse olla niin tuhtia kuin talvisin.

Joskus iholla on kuitenkin oikein iso jano. Silloin kotihoidon lisäksi saa apua ammattilaiselta. Kosteuttavassa kasvohoidossa pystytään imeyttämään kosteutta hieman pintaa syvemmälle. Ihanteellinen juuri nyt kesän alussa ja myös, kun kesä kääntyy syksyyn. 

Kokeile Kosteuspisaroita Kasvoille- kasvohoitoa... sammuttaa suuren janon... 

0

Jätä kommentti

hCaptcha