Kauniin kestävä ja kiiltävä kynsienlakkaus...

Kyllä kiitos!
Ja ennen kaikkea se kestävä.

Se tunne, kun kynnet on taidokkaasti ja huolella lakattu, ja pienen pieni osuma, ja lakkaus on kuprulla. Tai huolellinen työ, mutta lohkeilu kärjistä alkaa jo päivän kuluttua. Turhauttavaa!

Mitäs sanot, jätetäänkö hyvästit:
- kupruille ja rutuille
- lohkeilulle                                                        
- kuluneille kärjille
- kuivatusajalle

Ja sanotaan kyllä:
- vähintään 14 päivää kestävälle lakkaukselle
- heti kuivalle lakkaukselle ilman ärsyttäviä kuivaus- ja korjaussessioita
- superkiiltävälle lakkaukselle ilman ruttuja, naarmuja tai lohkeamia
- kynsien lakkaukselle koristeilla tai ilman; mitä ikinä haluat kynsilläsi viestittää

Kokeillaan siis kestolakkausta!

Kestolakkaus on Studio OLOssa tehtävä palvelu, jossa kynnet lakataan kolmesta eri komponentista koostuvalla lakalla, joka kovetetaan led-valolla. Ja siinä on sen kestävyyden ja kupruilumattomuuden salaisuus!! Heti kuivat kynnet, ilman kuivatusaikaa. Ei siis ruttaantumista, rosoisuutta tai rullailua. Megaluokan kiiltäväyys kuitenkin joustavalla koostumuksella takaavat kestävän ja lohkeilemattoman lakkauksen kahdeksi viikoksi. Siinä missä tavallinen kynsilakka kestää siistinä ja kauniina muutaman päivän, kestolakalla saadaan lakkaus pysymään kynsisssä muutamasta viikosta jopa kuukauteen; omista kynsistä riippuen. Suositeltavaa on kuitenkin käydä käsittelyssä noin kolmen viikon välein.

Lakkauksella ei ole tarkoitus pidentää, muotoilla tai vahvistaa kynttä, pääperiaatteena on erittäin kestävä lakka! Toki lakkaus antaa vahvistusta ja suojaa luonnon kynnelle. Haluat sitten nudea, ranskalaista manikyyriä tai neonsävyjä, hillittyä ja hallittua tai maanläheistä ja murrettua, kirkasta ja kiiltävää tai hilettä ja härpäkettä; kestolakkausella kaikki sateenkaaren värit koristeluineen onnistuu myös! 

Varpaita unohtamatta:

0

Jätä kommentti

hCaptcha