Kauniina kaiken aikaa!

Kaikkein ammattitaitoisimmankin ripsiteknikon työ valuu hukkaan, jos ripsipidennysten kotihoito ei ole kunnossa. Kun ammattilainen on tehnyt työnsä niin kuin pitää, siirtyy pallo käyttäjälle. Otetaan ohjeista koppi!

Kriittinen kaksnelonen! 

Laiton tai huollon jälkeen kuidut ovat kyllä kiinnittyneet, mutta liima kestää kuivua läpikotaisin 24 tunnin ajan. Tarkoittaen, että tietyt toimenpiteet ja olosuhteet ovat erityisen herkkiä kiinnityskohdalle ja saattaa irrottaa kuidun. 

Vuorokausi vältellen:

-Hikeä, höyryä, hellettä

-Kastelua, kyyneleitä, kuumuutta

Treenaaminen ei ole kiellettyä, kunhan muistaa, että treenihiki ei osu ripsiin, treenin jälkeen ei ryntää suihkuun silmiä kastellen ja eikä tee palautusta saunassa.

Tunteilukaan ei ole pahasta, kun välttää suuria tunteenpurkauksia kyyneleiden muodossa 

Ja varmuuden vuoksi sateisena päivänä käyttää sateenvarjoa.

Pidä puhtaana päivittäin!

Pysyvyys lähtee puhtaudesta. Kyllä, ripsiä saa kastella ensimmäisen vuorokauden jälkeen. Ja kyllä, ripsiä tulee puhdistaa päivittäin. Luonnoripsi suojelee silmää epäpuhtauksilta, kun taas kuidut keräävät niitä. Ripsien väliin kertyy herkästi likaa ja iho erittää ripsen tyveen talia ja rasvaa. Varsinkin, jos käyttää meikkiä. Epäpuhtaudet altistavat herkästi tulehduksille, mutta myös irrottavat liimausta.

Pidennykset siis puhdistukseen päivittäin. Ripsipidennyksiä voi puhdistaa öljyttömillä tuotteilla, joiden kanssa ei tarvitse käyttää vanua, vanulappuja tai pumpulia. Erityisesti ripsien puhdistukseen tarkoitettu LashLoversin Beauty Wash-Foam pesee kasvojesi lisäksi ripset- tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Näillä ohjein puhdasta:

♦Kastele kädet ja kasvot runsaalla vedellä. Ja edelleen kyllä, myös ripset saa kastella, kun huollosta tai laitosta on kulunut se 24h.

♦Annostele kämmenelle pieni, pähkinän kokoinen määrä Beauty Wash -foam.

♦Puhdista vaahdolla ripset sekä koko kasvojen alueen meikki. Hiero varovasti ja kevyesti tuotetta ripsiin sormin tai käytä siihen erityisesti tarkoitettua puhdistussivellintä.

♦Huuhtele kasvot.

♦Kuivaa kasvot ja ripset kevyin painalluksin. Älä hankaa pyyhkeellä.

♦Harjaa ripset tarvittaessa.

                                                  Puhdasta!!

Hellästi harjaten!

Ripsiharjaa on hyvä käyttää kevyesti päivittäin. Näin ripset pysyvät eroteltuina, siisteinä, suorassa rivissä ja varsinkin volyymiripsissä viuhkat pysyvät auki. Harjaus asettaa ripset kauniisti kohdalleen, eikä niitä tarvitse silloin sormin yrittää asetella. Oikein tehdyissä ripsissä harja kulkee sujuvasti pidennysten läpi. Ripset harjataan kuivina ja oikea tapa harjata ripset on yläkautta pyörittää ripsiharjaa kevyesti tyvestä pois päin. Harjaus poistaa myös epäpuhtauksia, mutta myös se harja tulee muistaa puhdistaa säännöllisesti!

Kaihda koskettelua!

Päivittäistä puhdistusta ja harjaamista lukuun ottamatta kaikkea koskettelua on hyvä välttää. Ei nyppimistä tai näpräämistä, hiplaamista tai hankaamista, taivuttelua tai tunnustelua… tämä siksi, että ei viedä turhaan ylimääräisiä epäpuhtauksia ripsiin ja lisätä näin tulehdusriskiä, mutta ei myöskään ylimääräisellä koskettelulla irroteta kuituja omine ripsineen. Kaikki koskettelu kun saattaa liuottaa liiman kiinnitystä. Ja vaikka tarkoitus olisi vain avata ripsiä, monesti tämä nyppiminen ja sormeilu herkästi irrottaa niitä. Ja enemmän kuin on tarpeen.

Sama juttu hankaamisen kanssa. Ei hankausta puhdistaessa, mutta ei myöskään nukkuessa. Kyllä, luit oikein. Toisella kyljellä nukkuminen käsi tyynyn olla on monelle ihanin nukkumisasento ikinä, mutta saattaa irrottaa ripsiä toisesta silmästä, kun ripset osuvat tyynyyn. Siksi asentoa on syytä välttää, mikäli huomaa sulkasatoa, tai siis ripsisatoa toisessa silmässä.

Vielä viimeisenä: unohda taivuttaminen. Mekaaninen taivuttaminen kun saattaa katkoa niin kuidut kuin omatkin ripset tyvestä asti. 

Jos ripset ärsyttävät, kutiavat tai aiheuttavat herkyyttä, on ne poistettava. Asiallisin keinoin ammattilaisella. Ei siis itse ripsiä nyppimällä.

Huoltovälillä on väliä!

Kaiken edeltävän lisäksi ripset tulee huoltaa säännöllisesti ammattilaisella. Välillä on väliä, eikä sitä ainakaan pidä päästää liian pitkäksi. Luonnonripsi kasvaa sykleissä ja kasvukausi on jokaiselle yksilöllinen. Kuitenkin keskiarvoisesti huoltoväli on sen 3-5 viikon välillä. 

Pidetään pidennyksistä huolta ja luonnonripset loistavassa kunnossa! Näin ne pysyvät kauniina kaiken aikaa!

0

Jätä kommentti

hCaptcha