Korosta ja kaunista kulmasi!

Kulmakarvat ja niiden korostaminen, kuumin kauneusilmiö viimeisen parin vuoden aikana! Enää ei haeta tiukoiksi viivoiksi nypittyä muotoa ja tiukan tarkoista niin sanotuista insta-kulmistakin on menty kohti mahdollisimman tuuheita, runsaita ja luonnollisen näyttäviä kulmia. Kulmia ehostetaan nyt enemmän kuin koskaan. Kulmat saa ja kuuluu näkyä! Eli haasteellinen muoti-ilmiö niille, joilla kulmat ovat hennot, harvat ja hyvin perussuomalaiset.

Keinoja ilmettä antavien kulmien luomiseen toki löytyy monia. Meikkauksesta mikrobladingiin, kestovärjäyksestä kestopigmentointiin. Kaikilla näillä kikka kolmosilla on hyvät, mutta myös niin haasteelliset puolensa. Meikillä kulmat kuntoon vaatii joka-aamuista karvan tarkkaa urakkaa. Mikroblading- ja kestopigmentointitekniikoilla saadaan kyllä luonnollisen näyttäviä kulmia, mutta näiden lopputulokseen täytyy myös sitoutua pidemmäksi aikaa. Jos haluaa jotain näiden väliltä, kannattaa ottaa ohjelmistoon uusi hittihoito: kulmien laminointi!

Kuumin ja kohutuin kulmakarvakäsittely

Laminointi eli Brow lift eli kulmakarvojen kohotus on kulmakarvojen muotoilun uusin palvelumuoto. Kuulostaa muovittamiselta tai pinnoittamiselta..? Ei sentään. Kulmakarvojen laminoinnissa keskitytään omien kulmien luonnolliseen korostamiseen. Kulmiin laitettavan käsittelyaineen avulla karvat muuttavat rakennetta ja kulmat saadaan asettumaan haluttuun muotoon. Tuttua siis jo ripsien kestotaivutuksesta ja näin ollen voidaan puhua hoidosta myös kulmien kestomuotoiluna. Aineen vaikuttaessa kulmakarvat harjataan tarkasti haluttuun muotoon. Harjaus tapahtuu yleensä mieluiten ylöspäin, ei normaaliin kasvusuuntaan. Näin saadaan omista luonnonkulmista paksummat, näyttävämmät ja tuuheammat; jopa hennoistakin kulmista.

Ja tästä lähdetään:

Kulmiin levitetään karvan tekstuuria muuttavaa ainetta, jonka jälkeen kulmat harjataan karvan tarkasti ylöspäin ja haluttuun muotoon. Sitten kelmun päälle ja vaikuttamaan! Lopuksi karva kiinnitetään uuteen asentoonsa paikoilleen kiinnitysaineella:

... ja loppusilaus kestovärjäyksellä...

Katseen vangitsevat kulmat:

Hoidon lopuksi kulmiin sivellään syvähoitava seerumi, joka takaa kulmien keston ja vahvistaa niiden rakennetta. Seerumin ansiosta karvojen kiinnittyminen karvatuppeen tehostuu. Näin se pidentää niiden elinkaarta ja saa lopputuloksen säilymään pidempään. Vaikutus kestää kulmissa 3–5 viikkoa ja sen voi uusia turvallisesti 6 viikon välein. Käsittelyn välissä kulmien hoito on arkiaamuissa hyvin nopeaa ja helppoa. Tarvitset vain keratiinimaskaran, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmia tämän kemiallisen käsittelyn jälkeen. Kulmat kunnossa kaikkina kuukauden päivinä!

Kivuttomasti ja nopeasti huomattavaa näyttävyyttä!! Nyt tämän palvelun tarjoaa myös Studio OLO ja Isabelle. Laminointi on niille, jotka haluavat näyttävät ja helppohoitoiset kulmat omasta luonnonvarasta, kärsivät hennoista kulmakarvoista tai kulmien meikkaaminen tuottaaa haastetta ja vie aamusta liikaa aikaa. Vaihtoehtona niille, jotka eivät koe mikroblading- tai kestopigmentointimenetelmiä omakseen.

Miltä näyttää sinun kulmasi laminoituna?

0

Jätä kommentti

hCaptcha