Lumousta luonnosta!

Nyt saat ne meiltä, Studio OLOssa tarjolla elämyksellisiä ekohoitolapalveluja!

Keväällä ekokosmetologiksi valmistunut Ferdane tarjoaa kolme lumoavan luonnonmukaista hoitoa hipiän hoitamiseen, hemmotteluun ja hyvinvointiin. Pohjana näille on kotimainen luonnon luomukosmetiikka, puhtaat eteeriset öljyt ja luonnonyrtit. Sen lisäksi palvelutarjonnasta löydät nyt myös eettisesti tuotetut, vegaanit ja luonnonmukaiset sokerit häiritsevien ihokarvojen poistoon.

Kauneus tulee luonnosta!

Tässäkin kohtaan luotetaan siihen, että oma maa on se mansikka. Palveluidemme pohjaksi valitsimme kotimaisen luomutuotesarja Anumati Naturals. Raaka-aineet otetaan suoraan luonnosta tai luomutuotettuina; mitään pilkkomatta tai mitään turhia täyteaineita lisäämättä. Juuri siinä muodossa, miten ne esiintyvät luonnossakin.

Luonnossa esiintyvät raaka-aineet kun toimivat monien eri ainesosien yhteisvaikutuksessa. Tästä syystä on hyvä pitää raaka-aineet mahdollisimman luontaisessa muodossa. Näin aineiden hyöty iholle on tehokas ja optimaalinen. Ja mitä puhtain!

...kuitenkin paras vain ulkoisessa käytössä...

Inspiraationa luonto- kolme hoitokokonaisuutta luontoa kunnioittaen!

Hoitokokonaisuudet kasvoille, käsille ja jaloille. Pohjana luonnon luomukosmetiikka AnuMati Naturalsilta, puhtaat eteeriset öljyt Primaveralta ja luonnon omat yrtit. Tarjolla palvelukokonaisuudet, joissa hoitojen aikana luontoa pyritään kuormitamaan mahdollisimman vähän.

Ota vastaan siis Luonnon Syleily-hemmotteluhoito ja anna lämpimien yrittien sekä eteeristen öljyjen viedä sinut rentoutuen luonnon lähteille. Todellinen Kuningartarhoito kasvoille,käsille ja jaloille! Sekä mielelle!

Tai kulje kohti syksyä kevyin ja pehmein askelluksin Luonnollisin Askelin-jalkahoidon jäljiltä. Hoitoa ja hemmottelua samassa hoitokokonaisuudessa!

Kasvot hoidetaan kesän jälkeen kuntoon LuonnonKaunis-kasvohoidolla! Alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hieronta takaavat miellyttävän hoitohetken, jota voi tarpeen mukaan täydentää tehokkaammallakin puhdistuksella; Sinun ihosi tarpeiden mukaisesti!

LuonnonKaunis-kasvohoito on luonnonmukaisilla tuotteilla tehtävä klassinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan toteuttaen. 

Mitä näistä kokeilet ensimmäisenä? Kerro kokemuksesi ja jaa se meidän kaikkien kanssa! Kommentoi alas tai Facebook-sivuillemme!

Seuraa blogiamme, seuraavaksi avataan tiukalla faktatiedolla luonnonmukaisen kosmetiikan käsitteet!

0

Jätä kommentti

hCaptcha