Näytä kyntesi!

Luonnollista tai näyttävää, lyhyttä tai pitkää, ovaalia, mantelia tai stilettiä, ranskalaista manikyyria, baby boomeria, nudea tai glitterkoristelua, mitä ikinä Sinä kynsiltäsi haluatkaan, rakennetaan Sinulle sellaiset.

Rakennetaan kestävyyttä...

Liuskottuvat, lohkeilevat tai hauraat kynnet, tuttuja ongelmia kaikille. Oman luonnon kynnen malli ja mitta ovat sopivat sekä kauniit omasta takaa, mutta muut edellä mainitut ongelmat luovat haasteen kynsien kestävyydelle. Jatkuva kotimanikyrointi kynsienlakkauksineen on aikaa vievää puuhaa ja vain hetken kestävä siisti lopputulos ei korvaa nähtyä vaivaa. Oman luonnollisen kynnen pinnalle voidaaan tehdä vahvistus geelauksella, jonka tavoitteena on saada kynnet kestämään huoliteltuina ja kauniimpina pidempään.

Kun omat kynnet riittää.. mutta tarvitsevat vahvistusta pysyäkseen kestävinä. Geelataan niihin kestävyys!

Rakennetaan pituutta...

Rakennekynnet rakennetetaan oman luonnon kynnen päälle geelimassalla. Kun halutaan lisää pituutta, rakennetaan sitä lisää muotilla tai tipillä. Tipillä pidennettäessä luonnon kynnelle liimataan muovinen tippijatke, joka sitten lyhennetään haluttuun mittaan. Muotilla tehdessä puolestaan kynnen "alle" liimataan muotti, jonka päälle uusi kynsi rakennetaan geelillä. Kun geelimassa on kovettunut uv-valossa, otetaan muotti pois. Tämän jälkeen muotilla rakennettu kynsi on riittävän kova ja kestävä seuraava vaihetta eli moutoilua varten.

Pituutta muotilla rakentaen...

Rakennetaan muotoa...

Studio OLOssa kynsimuotolijamme Emilia Lampinen rakentaa ja muotoilee rakennekynnet uv- ja led-valo kovetteisella geelimassalla. Geeliä ei vain levitetä kynnet päälle tasaisesti ja todeta sen jälkeen: "hyvä tuli ja uuniin kovettumaan." Edelleen sananmukaisesti kynsi rakennetaan. Luonnollinen kynnen malli on kupera, ja sitä rakennekynsissäkin tavoitellaan. Geeliä tulee levittää kynsinahoille ja reunoille hyvin ohuelti sekä rakentaa kynnen keskelle sen paksuin ja vahvin osa. Miksi? Tämä paksuin kohta eli ns. stress-point ottaa aina vastaan iskun. Eli sitä kestävämpi kynsi on, mitä paremmin stressipiste on rakennettu oikealle kohdalleen. Tarkoituksen mukaista ei myöskään ole tehdä kynsistä lapioita. Näin käy ulkonäöllisesti, jos kynnen kärkiä ei muotoilla riittävän ohueksi. Jos taas kynsinauhoille tulee paksu kerros massaa, hörppää kynnet hyvin nopeasti ilmaa. Silloin ne irtoavat herkemmin, keräävät likaa ja epäpuhtauksia sekä ovat hyvin epäsiistin näköiset. Eli ammatilaisen tekniikkkalaji tämä.

Oikein tehtyinä rakennekynnet pysyvät menossa mukana 3-4 viikkoa. Siitä riippuen, miten nopeaa on oman kynnen kasvu ja mitä niillä touhutaan. Ruuvimeisselinä käytetyt kynnet eivät varmasti kestä käytössä näin pitkään. Viimeistään neljän viikon jälkeen kynnet on hyvä huoltaa. Silloin kynnet lyhennetään, kasvuraja peitetään ja kynsi muotoillaan jälleen oikean muotoiseksi. Eli esimerkiksi mainittu stress-point muotoillaan omalle paikalleen uudestaan. Huollon väliajan voit vain nauttia kauniista kynsistä ilman, että niitä tarvitsee huoltaa ja hoitaa itse.

Mites on, miltä näyttävät Sinun kesäkyntesi? Sormissa mutta myös varpaissa ;) 

Varpaan kynsien geelaus... kesä myös varpaille:

0

Jätä kommentti

hCaptcha