Nuoruutta neuloilla, kosmeettista kauneutta kasvoille kiinalaisin keinoin!

Akupunktio- kaikki tietää, mutta harvalla kokemusta...

Tämä vuosituhansia vanha uskomustiede Kiinasta kantaa edelleen tähän päivään. Akupunktio on osa kiinalaista lääketiedettä, jolla on omat filosofiansa ja tekniikkansa. Yksinkertaisimmillaan akupunktion tavoitteena on saavuttaa elimistöön tasapaino neulojen avulla. Jokaisessa meissä virtaa qi-elämän voima. Kehossamme on meridiaaneja eli kanavia, jotka kuljettavat verta ja elämän voimaa eli qi:tä eri ruumiinosiin. Meridiaaneilla sijaitsevat myös akupisteet. Näitä akupisteitä stimuloimalla neuloilla pyritään avaamaan qi:n energiatukoksia kehossa. Pääsääntöisesti akupunktiota käytetään lievittämään kipua, mutta tätä samaa vanhaa kiinalaista lääketiedettä voidaan hyvin hyödyntää myös kauneudenhoidossa.

Kosmeettista akupunktiota kasvoille

Kauneus ja terveys säteilevät sisältä ulospäin. Kun kehoa huolletaan myös sisältä, hyvinvointi näkyy varmasti myös ulkoisesti. Kiinalaisen tietämyksen mukaan puhdistamalla meridiaanien tukokset ja stimuloimalla virtaavaa elinvoimaa qi:tä, säteilemme ulkoisestikin terveyttä ja kauneutta. Tästä syystä Kiinassa on harjoitettu myös kosmeettista akupunktiota vuosituhansien ajan. Viime vuosina se on kasvattanut suosiotaan myös länsimaissa luonnonmukaisena vaihtoehtona leikkauksille ja pistoshoidoille, kuten botoxille.

Kosmeettisessa akupunktiossa kasvojen akupunktiopisteitä stimuloidaan erittäin ohuilla, kertakäyttöisillä neuloilla.

Pistot ovat hyvin pinnallisia ja kivuttomia, mutta aiheuttavat ihoon pienen trauman/shokin, jonka seurauksena keho lähettää alueelle "apujoukot" korjaamaan tilannetta. Näin mm. kasvojen alueen verenkierto ja kollageenin tuotanto lisääntyy sekä qi:n energiatukokset poistuvat. Kollageenia on kiittäminen siitä, että iho on kimmoisa, sileä ja kiinteä. Kasvoakupunktio siis parantaa ihon kudosta luonnollisesti avaamalla kasvojen energiakulkua qi:tä vahvistamalla.

Näin qi:n virtaus näkyy kasvoilla: 

hidastaa kasvojen ikääntymistä ja vähentää ryppyjä
parantaa kollageeni ja elastaani tuotantoa →kiinteyttää ihoa
tasoittaa ihon väritystä vilkastuttamalla ihon verenkiertoa
vähentää silmien turvotusta
vaalentaa tummia silmänalusia
palauttaa kasvoille terveen hehkun
lievittää stressiä
rentouttaa kasvojen lihaksistoa

Kun qi virtaa elimistössä tasaisesti ja esteettä, näkyy terveys kasvoilla kauneutena!

0

Jätä kommentti

hCaptcha