Ripset Rivissä vol.2

Paljon puhetta pidennyksistä...kuten viime blogeissammekin ollaan todettu oikein tehtyinä ja hoidettuina ripsipidennykset ovat arkiaamun pelastaja ja piristys. Intensiivinen katse, ei ehostuksen tarvetta, tuuheat ja taipuisat ripset... Listaa voisi jatkaa monella adjektiivilla, eduilla ja hyödyillä.
Mutta on myös niitä, joille pidennykset eivät sovi. Pidennyksissä käytettävälle liimalle voi herkistyä tai olo ei ole vain kotoinen ja viihtyisä pidennyksissä. Tarjotaan heillekin vaihtoehto, todellinen sellainen:

Yumi Lashes-kestotaivutuksen ehdoton vahvuus on saada omat, luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä ilman mitään keinotekoisia irto-osia. Ideana on taivuttaa omat ripset silikonimuotilla, jolloin ripsi taipuu luonnollisen kauniisti tyvestä. Tämä tekniikka avaa katseen ja saa ripsen näyttämään pidemmältä. Versus ripsipermanenttiin kemiallinen toimintaperiaate on sama, mutta taivutuksessa käytetty muotti rullan sijaa estää ylikihartumisen.

Ja hoito viimeistellään ripsien kestovärjäyksellä:

Näin varmistetaan, että ripset ovat luonnollisen näyttävät seuraavan kuukauden ajan ilman ehostusta tai ripsitaivuttimien käyttöä. Taivutus ei "kulu" pois, vaan kasvaa kauniisti pois ripsen mukana. Hoidon voi uusia 8 viikon välein.

Hoidon jälkeen ei kastelua ja kyyneleitä 48h:

sekä kotihoitona on hyvä käyttää kosteuttavaa maskaraa päivittäin:

Anna tilaa luonnolliselle vaihtoehdolle ripsien kaunistamiseksi:

Miten on, Yumittaako sinua?

0

Jätä kommentti

hCaptcha