Säihkettä silmiin ja katseen korostusta vol.1

Alkaisiko päiväsi paremmin, jos peilistä katsoisi heti aamusta alkaen pirteämpi ilme?

Haluaisitko pitkät, tuuheat ja kauniin kaartuvat ripset ilman ripsiväriä ja muuta meikkiä -joka päivä, aamusta iltaan?

Lue siis seuraava, jos vastasit edellisiin kyllä.

Intensiivinen katse, pirteämpi ilme sekä huolitellun ja viimeistellyn näköinen silmäehostus; ilman sitä ehostusta. Ripsipidennykset pystyvät kaikkeen tähän. Pidennyksillä saadaan aikaan efekti kuin silmät olisivat meikillä viimeistelty. Todellisuudessa et tarvitse ripsiväriä laisinkaan, koskat pitkät, tuuheat ja mustat kuidut luovat syvän ja tehokkaan intensiivisen katseen. Tyvestä paksummat kuidut tekevät eyelinermaisen efektin ripsien tyveen, et tarvitse siis edes rajauksia. Ja kun meikata ei juuri tarvitse, ei illalla tarvitse tehdä hurjia meikinpoisto-operaatioita. Säästät siis aikaa meikkaus- ja kauneudenhoitorutiineissa. Ripset näyttävät viimeistellyiltä, vaikka meikkiä ei tarvitse eikä kannata käyttää laisinkaan. Voit heittää hyvästit ripsiväripaakuille ja aikaa vieville kauneudenhoitorituaaleille. Ratkaisu myös Sinulle, jolle meikkaus on haasteellista tai omat ripset eivät syystä tai toisesta riitä näyttävään katseeseen.

Kun joku juttu tulee muotiin, se tykkää yleensä turvota kuin pullataikina. Näin kävi myös ripsipidennyksille. Ripsienpidennyspalvelut ovat rantautuneet jo hyvän aikaan sitten, joten ilmiönä tämä ei ole uusi. Ripsikuituja saa monessa eri mitassa, kaarevuudessa ja paksuudessa. Ja viitaten tuohon pullataikina esimerkkiin, alun jälkeen nämä ripsipalvelut menivät aika lailla överiksi. Mitä pidemmät, paksummat ja kaarevammat, sen paremmat. Tai sitten ei. Lopputuloksena oli luvattoman luonnottomia ripsiä ja lukuisia tarinoita siitä, miten omat ripset menossa kärsivät. Onneksi nyt ovat tekijät ja asiakkaat heränneet siihen, että miten näistä palveluista saadaan pidempikestoinen hyöty irti omien ripsien siitä kärsimättä.

Paino sanalle ammattilainen. Ei ole samantekevää, kuka ripsiä tekee. Koulutettu ripsiteknikko osaa katsoa, mitä pituuttaa, paksuutta ja kaarevuutta tarvitaan, jotta haluttu lopputulos on toivottu ja omat ripset sen kestävät. Ripsipidennys kun pitää toteuttaa ennen kaikkea omia ripsiä mukaillen. Fysiikan lakeja ei saa tässä kohtaan unohtaa: hento ja lyhyt ripsi ei millään jaksaa kannattaa esimerkiksi kaksi kertaa pitempää ja paksumpaa kuitua. Harvoin siis myös käytetään pidennyksissä vain yhtä pituutta. Sisä- ja ulkokulmissa, missä ripset ovat selkeästi lyhyempiä, tulee myös käyttää lyhyempiä kuituja. Myös ripsiteknikon ammattitaito tekniikassa ratkaisee. Ei ole samantekevää, miten niitä kuituja ripsiin asettelee. Oikea tekniikka varmistaa myös, että liiman käyttö on hallussa. Kuituja ei kuulu liimailla luomelle eikä omia ripsiä kuituineen kököiksi. Kukaan ripsiteknikko ei pelasta tälläisiä ripsiä seuraavalla huoltokerralla.

Klassista, volyymia vai valmisviuhkaa?

Vaihtoehtosi ripsipidennyksille: luonnollisen klassinen ripsipidennys, volyymipidennys ja sen rinnalle tullut nopeampi versio valmisviuhkoin.

Klassisessa pidennyksessä ripsikuituja liimataan omiin ripsiin yksitellen eli yksi kuitu/ripsi. Lopputulokseen siis vaikuttaa omien ripsien tuuheus ja lopputulos oikein tehtynä on hyvin luonnollinen.

Klassisella kaunista katsetta by Anni Siivonen

Volyymiripsissä ripsikuituja liimataan käsityönä useita kuituja yhteen omaan ripseen. Klassisiin ripsikuituihin verrattuna volyymin kuidut ovat ohuempia ja joustavampia. Näin oma ripsi kestää usean kuidun painon. Ja kun kuituja voidaan yhteen ripseen liimata enemmän, on lopputulos väistämättä tuuheampi kuin klassisiin ripsiin verrattuna. Varsinkin silloin, kun omat ripset ovat harvat. Koska ripsikutuja laitetaan omiin ripsiin puhtaasti käsityönä, lopputulokseen vaikuttaa huomattavasti tekijän ammattitaito. Väliä on sillä, miten kuituja ja montako kuitua ripselle liimataan.

 Volyymiripsiä by Anni Siivonen

Juuri edellä mainituista ripsenlaittotekniikoista johtuen, klassisiin verrattuna volyymiripsien laitto kestää kauemmin. Myös lopputuloksessa on eroja. Volyymit ovat selkeästi tuuheammat ja näin ollen enemmän tehdymmän näköiset kuin klassiset. Joidenkin mielestä volyymiripset näyttävät herkästi laattamaisilta, ja siksi mielummin päätyvät klassisiin. Volyymitekniikalla puolestaan saadaan selkeästi tuuheammat silloin, kun omat ripset ovat harvat.

Vaikka aikaa volyymiripsien laittoon ja sen huoltoon kuuluu enemmän, klassisiin verrattuna huoltoväli on pidempi. Kun haluaa pitää kauniin ripsirivin klassisissa, on huolto hyvä tehdä kolmen viikoin välein. Volyymiripset kestävät vähän pidempää väliä, noin 4-5 viikkoa on monelle sopiva.

Volyymiripsien nopeampi versio on valmisviuhkat, jossa kuidut ovat jo valmiiksi liimattu viuhkoihin. Nämä valmisviuhkat kiinnitetään sellaisenaan yksittäiseen ripseen.
Ero normaalina käsityönä kiinnitettyihin volyymiripsiviuhkoihin on se, että aikaa kuuluu huomattavasti vähemmän. Miinuksena mainittaakoon, että huoltoväli on toki jälleen vähän tiiviimpi johtuen siitä, että kuidut irtoavat toki myös viuhkana, eikä yksittäin kuten normivolyymissä. Eli pitempi huoltoväli saa ripsirivin näyttämään nopeasti epäsiistiltä ja harvalta. Valmis viuhkat myös valmistetaan käsityönä, joten tarjolla on rajalliset määrät kaarevuuksia ja pituuksia.

Tämä onkin vaihtoehto niille, jotka eivät esimerkiksi pysty pitkään makamaan palvelussa paikoillaan tai aikaa ei ole volyymiripsien huoltoon. Valmisviuhkojen huoltoväli on sama kuin klassisissa ripsissä.

Volyymiripsien lopputulokseen vaikuttaa huomattavasti tekijän ammattitaito. Yksittäisenä käsityönä tehdyt ripset ovat aina tekijänsä näköiset. Valmisviuhkat tasaavat toki laatua, mutta pitkällä aika välillä eivät korvaa ammattitaitoa. Valmisviuhkat ovat loistava lisäpalvelu silloin, kun ajalla on merkitystä.

Kun valintasi on ripsipidennykset, oikein tehtynä ne takaavat kauniin katseen jokaisen päivään. Tekstissä avattiin ammattitaitoisen laittajan merkitystä pidennysten onnistumiseen ja kestoon. Oikein tehtyinä selviävät myös omat ripset vahingoittumattomina.
Mutta ei siinä kaikki. Seuraa blogia, seuraavassa kerrotaan ripsipidennyksen kotihoitovinkit. Miten sinä omalta osaltasi voit pitää huolen ripsipidennyksistäsi ja samalla omista ripsistäsi.

0

Jätä kommentti

hCaptcha