Uusi vuosi alkaa uudessa OLOssa!

Uusi vuosi ja uudet kujeet: tämä niin perinteinen ja yllätyksellinen sananlasku löytää jälleen paikkansa tässäkin kohtaa. Ja näinhän mekin se polkaistiin nyt käyntiin. Mitä alkava vuosi tuo tullessaan? Hyvää Oloa, Studio OLOa ja OloTilaa… näissä oloissa mennään!

Studio OLO avasi ovensa heti vuoden toisena päivänä. Joulun välipäivät ovat menneet tiiviisti pensseliä heilutellessa sekä laminaattia nakutellessa:

Mutta jälki on sen mukaista. Hyvältä näyttää, eikös vain?

Mutta jotain tuttua ja turvallistakin: vaikka Kauneuskeskus Christian Breton-kyltti on vaihtunut Studio OLOn-logoon, löydät meidät edelleen samasta osoitteesta Linnankatu 6:sta. Ja oven avattuasi vastassa on edelleen tuttu ja palveleva henkilökuntamme. Anni, Ferdane, Marianne, Jonnat, Nita, Sonja ja Nella toivottavat Sinut oikein isosti tervetulleeksi palveluidemme pariin Studio OLOon!

Samaan rytinään polkaistaan käyntiin myös OloTila. OloTilassa voit puolestaan seurata kirjoittelua kaikesta, mikä nyt liittyy OLOon, alaan, hyvinvointiin, kosmetiikkaan, trendeihin, uutuuksiin… jne. Ja tästäpä herää kysymys: Mitä sinä haluaisit OloTilassa lukea? Pistetään pystyyn oikein kilpailu: kommentoi alas, mikä Sinua kiinnostaa ja mistä haluaisit kuulla lisää. Kommentin jättäneiden kesken arvotaan tietenkin lahjakortillinen hyvää OLOa!

Eli kaikkien kommentoijien kesken Studio OLO järjestää arvonnan, jossa voit voittaa 100 euron lahjakortin OLOon ja kaksi 50 euron arvoista Christian BRETON-tuotepalkintoa! Kommentoida voi facebook-sivuillamme 19.1.2019 asti. Arvonta suoritetaan vastanneiden kesken 20.1.2019 ja siitä ilmoitetaan Studio OLOn facebook-sivuilla. Seuraa siis sivujamme! Palkinto noudetaan liikkeestämme Linnankadulta ja sitä ei voi vaihtaa. Jos jostain syystä on tietoteknisiä esteitä vastaamiseen, Studio OLO ei vastaa niistä.

Klikkaa linkkiä ja kerrohan siis, että mistä Sinä tänä vuonna haluat tietää lisää:

https://www.facebook.com/studiooloturku/

0

Jätä kommentti

hCaptcha