Virkistytään vihertäen!

Kevät on käynnistynyt täysin eri merkeissä kuin kukaan osasi hetki sitten edes kuvitella. Korona on jo lähes kirosana ja elämä on viruksen viemää. Mutta hei, elämää on yhä edelleen ja tulee jatkossakin olemaan. Sanonta "päivä kerrallaan" ottaa paikkansa varmemmin kuin koskaan aikaisemmin, mutta tämän kaiken keskellä on hyvä uskaltaa hetkeksi edes kääntää ajatukset jo kesään...kyllä se sieltä tulee.

Alkukeväästä ehti tapahtua paljon ennen kuin viruksen varjo ehti tavoittaa normi arjen. Ekokosmetologimme Ferdane kävi hieman oppimassa lisää, tuoksuttelemassa kevään uutuuksia ja hakemassa inspiraatiota -luonnonmukaisesti! Sen seurauksena olemme nyt lisänneet palveluvalikoimaa ekohoitojen osalta. Näin voimme vastata paremmin ihosi tarpeisiin, räätälöidysti.

Hoitovalikoimaa kasvoille on laajennettu. Voit valita nyt ekohoitoa puhdistuksella, timanttihionnalla tai virkistystä tehokkaalla pikakasvohoidolla. Kaikki ekohoidot toteutetaan edelleen Anumati Naturals-luonnonmukaisella sarjalla ihosi tarpeita kunnioittaen.

Se, mikä näistä hoidosta luonnonmukaisuuden lisäksi tekee spesiaalin, ovat ekokosmetologimme Ferdanen sekoittamat savinaamiot. Ja miksi? Siitä pienesti seuraavassa.

Ei syteen vaan saveen!

Savea on käytetty kauneudenhoidossa jo maailman sivu, jopa ammoisella kulta-ajan Egyptissä. Eikä syyttä: savi on täysin luonnollinen raaka-aine sisältäen mielettömästi ja monipuolisesti niitä mineraaleja, joista iho koostuu ja joita se tarvitsee voidakseen hyvin.

Savi on oikea luonnon syväpuhdistava imuri, jolla saadaan puhdistettua ihohuokoset kaikesta turhasta kuonasta mustapäistä talijäämiin. Sen lisäksi savella saadaan kuriin ihon tulehdustiloja, tehokas täsmäase siis myös aknenhoitoon. Sen lisäksi, että savi poistaa hellästi epäpuhtaudet ja kirkastaa ihoa, se myös uudistaa sekä vahvistaa ravinneköyhää ja ohutta ihoa.

 Vihreää ja valkoista savea

Ekokosmetologi Ferdane sekoittaa nämä savinaamiot täysin ihosi tarpeista lähtien vihreästä tai vaaleasta savesta. Vihreää valitaan silloin, kun iho halutaan todella puhdistaa epäpuhtauksista. Valkoista savesta sekoitetaan naamio silloin, kun halutaan elvyttää aikuista ihoa tai kuin iho on oikein herkkä tai kuiva.

 Sekoitettu savinaamio valmiina kasvoille levitettäväksi!

Eikä siinä vielä kaikki. Savea ei vain sekoiteta normi veteen, vaan lisää tehokkuutta haetaan todellisilla luonnon taikavoimilla: yrteillä!! Laventelia, siankärsämöä, nokkosta tai ruusua… Siankärsämöä silloin kun hoidetaan rasvaista ihoa, laventelia herkkä ihoiselle ja ruusua aikuiselle iholle. Seokseen tippa vielä eteeristä öljyä Ja Anumati Naturals-naamiota- ja näin yksilöllinen, tehokas, ja hemmotteleva naamio juuri Sinulle, on valmis.

 ...luonnon yrttitarhaa...

 ...luonnon taikavoimaa kasvoilla...

On hyvä muistaa, että yötä seuraa aina päivä, talven jälkeen tulee kevät, pimeästä seuraa valo ja myrskyn jälkeen on poutasää. Tämän kevään jälkeen varmasti niin iho, keho kuin mieli kaipaa virkistystä. Kun sen hetki on, nämä uudet palvelut ovat käytettävissäsi meillä Studio OLOssa. Kaikkea kasvoille, unohtamatta myös ekohoitoja jaloille ja vartalolle. Vai joko olet kokeillut hemmottelevaa Luonnon Syleilyä?

Pidetään huoli toisistamme, mutta myös itsestämme. 

0

Jätä kommentti

hCaptcha